Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Revista Cambrils, el referent informatiu de la jornada electoral a Cambrils

Durant tot el dia es va oferir informació puntual al diari digital i a les xarxes socials mentre que al vespre el web especial va donar la informació del recompte electoral en temps real

Per Redacció

Moment d'iniciar el recompte de vots a l'escola Joan Ardèvol, ahir al vespre
Moment d'iniciar el recompte de vots a l'escola Joan Ardèvol, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

Revista Cambrils es va convertir en el referent informatiu local durant tot el dia d'ahir, amb motiu de les eleccions municipals. El punt culminant va ser el recompte en directe a través del web especial que permetia veure a l'instant el moviment de partits i de regidors a mesura que s'anaven introduint les dades. La primera mesa que va donar els resultats definitius va ser una del col·legi electoral de l'escola la Bòbila, a 1/4 de 10 de la nit mentre que la darrera a tancar-se va ser una de les que hi havia al col·legi electoral de l'escola Cambrils, que ho va fer a 3/4 de 12 de la nit. Durant aquestes dues hores i mitja d'escrutini els resultats van anar variant i es va mantenir la tensió del moment a través de les successives entrades de les dades de les meses. A través d'aquest web especial es van enregistrar 5.275 usuaris únics i prop de 60.000 pàgines vistes des de primera hora d'ahir al matí fins a aquesta darrera matinada.

Twitter, Facebook i Instagram, a ple rendiment

Les xarxes socials de Revista Cambrils així com revistacambrils.cat van treballar a ple rendiment durant tot el dia d'ahir informant de la jornada electoral. Durant el matí es va fer el seguiment de la votació de tots els caps de llista i es van donar les dades de participació oficials, a les 14h i a les 18h, així com diverses imatges de la jornada. Revista Cambrils es va convertir en la referència informativa obligada a Cambrils, durant tota la jornada electoral.

Ampli desplegament humà, 20 persones desplegades en el moment del recompte

Per a fer possible aquesta tasca informativa continuada i puntual va ser precís un ampli desplegament humà, amb especial nombre i intensitat en el moment del recompte, tant pel que fa al desplegament pels 10 col·legis electorals com pel control i tractament de les dades a la pròpia seu de la Revista.

El recompte electoral per Internet de les eleccions municipals 2019 ha estat possible gràcies a la participació de Mireia Rovira, Maria Vidal, Joan Estrada, Oriol Teixell, Jaume Borràs, Carles Rovira, Rosa Torné, Montse Plana, Lluís Rovira, Marcel Blàzquez, Anna Fargas, Josep Mª Ferrando, Jonathan Galan, Elena Martí, Jordi Moreno, Alba Pijuan, Francesc Primé, Berta Ruiz, Cristina Sierra i Manel Tarés

 

 

Comenta aquest article