Societat

Castells

Castells de sis dels Xiquets de Cambrils a la diada del Serrallo de Tarragona

Per Alejandro Balaguer

Els Xiquets de Cambrils descarregant el 2 de 6 en la diada del barri del Serrallo de Tarragona
Els Xiquets de Cambrils descarregant el 2 de 6 en la diada del barri del Serrallo de Tarragona | Cedida

Aquest passat dissabte 18 de maig, els Xiquets de Cambrils van actuar al barri del Serrallo de Tarragona juntament amb els Xiquets del Serrallo i els Nois de la Torre. Els cambrilencs van continuar rodant castellers i estructures de sis pisos i van apostar pel 2 de 6, el 5è que descarreguen aquesta temporada, el 4 de 6 i el 3 de 6. Van tancar la diada amb un pilar de 4.

Per altra banda, els Xiquets del Serrallo van realitzar l'actuació més destacada de la jornada descarregant el 4 de 6 amb l'agulla, el seu segon 3 de 7 de la temporada i el 2 de 6. Van finalitzar la diada amb dos pilars de 4. Els Nois de la Torre van assolir el 4 de 6, el 3 de 6 i el 3 de 6 amb l'agulla i van cloure l'actuació amb un pilar de 4.

La propera diada pels Xiquets de Cambrils serà el dissabte 1 de juny a la Fira Multisectorial de Cambrils juntament amb els  Xiquets del Serrallo. L'actuació es realitzarà al voltant de la Font del Centenari a les 19 hores. Aquest mateix dia també es celebrarà una jornada de portes al nou local social de la colla (Pg. Albert, 2) de les 16 a les 19 hores.

Lluís Nolla: "Si els assajos van bé i la colla respon, les intencions són portar el primer castell de 7 de la temporada a la diada de la Fira"

Lluís Nolla, cap de la colla dels Xiquets de Cambrils, va explicar que van anar a fer una diada fàcil per a la colla amb castells de 6 i que, tot i les baixes que tenien a canalla i les poques camises que hi havia, van poder fer el 2 de 6, el 4 de 6 i el 3 de 6.  També va destacar el fet que havien estrenat acotxadora al 2 de 6. Pel que fa a la propera diada que celebraran a la Fira de Cambrils, va explicar que les intencions són fer un pas més, sempre i quan els assajos vagin bé i la colla respongui. D'aquesta manera, esperen poder portar el primer castell de 7 de la temporada. Finalment, va animar a tothom a venir a assaig i a donar un cop de mà per fer-ho possible.

Comenta aquest article