Esports

Ciclisme

Un total de 54 ciclistes de la Penya Cicloturista Cambrils fan la ruta Cambrils-Montserrat

Per Redacció

Foto de grup dels ciclistes que van participar a la sortida entre Cambrils i Montserrat
Foto de grup dels ciclistes que van participar a la sortida entre Cambrils i Montserrat | Cedida

Un total de 54 ciclistes van prendre part, el passat 1 de maig, a la marxa Cambrils-Montserrat, organitzada per la Penya Cicloturista Cambrils. Van ser 136 quilòmetres de recorregut per un traçat gairebé desconegut per als participants, ja que es van seguir vies molt poc transitades. 32 dels 54 cicloturistes van començar la ruta des de Cambrils, mentre que els altres 22 ho van fer des del Pont d'Armentera, amb la intenció d'unir-se tots junts per a l'última pujada fins al monestir de Montserrat.

El primer grup va passar per Reus, El Morell, Valls, el Pla de Santa Maria, Querol (primer avituallament), Igualada, Òdena, Sant Salvador de Guardiola, Marganell, Sant Cristòbal i, finalment, el Parc Natural de la muntanya de Montserrat –sempre per paratges de gran bellesa–. Es va triar aquesta ruta, perquè és la mateixa que van fer 36 participants, ara fa 9 anys, el 18 d'abril de 2010.

A la sortida cal destacar la gran participació de dones –disset entre les dues rutes–. Després de fer les pertinents fotos a l'arribada al monestir de Montserrat, tres cicloturistes van tornar en bicicleta fins Cambrils. La resta van dinar plegats i van tornar en autobús.

Comenta aquest article