Atletisme

Es disputa el XXVII Campionat Local d'Atletisme i el XX Memorial Carolina Marín

Imatge d'una de les proves dels 60 metres tanques, el passat diumenge al matí
Imatge d'una de les proves dels 60 metres tanques, el passat diumenge al matí | Berta Ruiz

El passat diumenge 19 de maig es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils el XXVII Campionat Local d'Atletisme. Aquesta competició, organitzada pel Club Atletisme Cambrils, va ser l’edició número tretze que va tenir com a escenari l’estadi d’atletisme. Són ja vint-i-set anys consecutius de donar a les institucions escolars de Cambrils i pobles del voltant la possibilitat d’apropar-se al món de l’atletisme. En els seus inicis en el marc de la gespa de la Riera d’Alforja, exercint la funció de jutges els atletes de categories superiors cronometrant amb els seus rellotges. Actualment sobre el material sintètic de l’estadi, amb jutges oficials de la Federació Catalana d’Atletisme.

Un any més, el Campionat Local d’Atletisme va aplegar en la 27a. edició d’aquesta trobada atlètica, escolars provinents de tots els centres educatius de Cambrils que van participar en la disputa de les curses de velocitat, resistència, curses amb tanques, relleus, salts i llançaments que marcava el reglament de la competició.

Per altra banda, també es va disputar el XX Memorial Carolina Marín; un reconeixement al record de la Carolina Marín, atleta del club que ens va deixar fa vint anys. El Memorial premia als joves més qualificats en l’apartat de la velocitat.

ABSOLUT FEMENÍ: SANDRA REBOLLO

Els guanyadors de cada categoria van rebre, a més de la medalla d’or, un trofeu commemoratiu.

La competició va acabar amb el repartiment de medalles i trofeus per als guanyadors i medalles de participació per a la resta de participants per a premiar el seu esforç. Una Festa Social de l’atletisme, on cal donar les gràcies a la col·laboració econòmica d’empreses particulars que, amb la seva aportació, fan possible que la flama de l’atletisme es mantingui encesa.

Prova de llançament de pes (Foto: Berta Ruiz)
Imatge d'arxiu de l'atleta local Sandra Rebollo que es va imposar en la categoria absolut femení del Memorial Carolina Marín

Campionat de Catalunya a l'aire lliure s-18

El passat dissabte, el Club Atletisme Cambrils va estar representat al Campionat de Catalunya S-18 que es va disputar a l'Estadi d'Atletisme de Palafrugell. En una competició reservada als 16 millors atletes de Catalunya hi participava la Sandra Rebollo a la categoria femenina. Ho feia a la prova de 100 m. tanques, on assolia la 8a posició de la 2a semifinal amb un temps de 18"19.