Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Oliver Klein (NMC): «Qui millor defensarà Cambrils és l'NMC»

Per Berta Ruiz

Un moment de la intervenció de l'alcaldable de l'NMC, Oliver Klein, ahir al vespre a la plaça de la Vila
Un moment de la intervenció de l'alcaldable de l'NMC, Oliver Klein, ahir al vespre a la plaça de la Vila | Berta Ruiz

L'NMC va organitzar, ahir al vespre a la plaça de la Vila, un míting de campanya. L'acte, que va començar amb música a càrrec del grup Salsa 4G, va seguir amb les intervencions de Rosa Maria Carrasco, número 6 de la llista de l’NMC; Antonio Martínez, número 4 de la candidatura; Enric Daza, que ocupa el segon lloc; Aureli Sirvent que ocupa el lloc 8 i, l'alcaldable de l’NMC, Oliver Klein

Rosa Maria Carrasco va explicar que, malgrat no ser nascuda a Cambrils –és tarragonina–, el seu avi matern era de Cambrils i va muntar un taller de nàutica a Tarragona. "Sóc filla de tarragonins, però sóc mare de cambrilencs. Vaig triar Cambrils per viure, per parir, per educar els meus fills i per viure al millor lloc possible, el lloc que més m'estimo. Estic en aquest partit perquè vull la millor ciutat on viure, créixer, educar, treballar... He de treballar pel millor Cambrils possible i per això m'he ajuntat amb el millor equip de persones. Sé que són la millor opció pel millor Cambrils".

Per la seva part, Antonio Martínez va explicar que, "portem quatre anys treballant i això ha donat els seus fruits: el nostre programa. El que volem és fàcil: treballar, treballar i treballar. No sóc polític, no vinc a vendre fum, vinc a treballar pel nostre poble. Necessitem un ajuntament més proper i amb convicció. Des de l'NMC volem estar propers a la gent, al carrer i volem un canvi". El número 2 de la candidatura –Enric Daza– va comentar que fa quatre anys va assumir la presidència del partit i des d'aleshores "hem treballat incansablement durant quatre anys, coneixem la realitat de l'Ajuntament com ningú. Tenim el nostre criteri, sabem el que hem de fer per tirar Cambrils endavant. Volem que el turisme a Cambrils sigui referència i sigui excel·lència. Tenim molta força i el millor equip". Per la seva part, Aureli Sirvent va afegir que des de l'NMC s'havia treballat intensament per conèixer la realitat de les diferents entitats i sectors del municipi. 

Oliver Klein: "Em sento molt preparat, molt il·lusionat, amb moltes ganes i responsabilitat"

Per acabar, l'alcaldable de la formació –Oliver Klein– va dir que, "'la suerte está echada'. Hem fet la feina que havíem de fer. Hi ha il·lusió, força, preparació i no puc estar més content d'un equip que està a l'alçada. Jo personalment em sento molt preparat, molt il·lusionat, amb moltes ganes i responsabilitat. Ara toca demanar el vot, un vot que és a favor de Cambrils. Qui millor defensarà Cambrils és l'NMC, que ha sabut tenir paciència; un partit que ha après, ha escoltat, en aquests moments som madurs i la fruita madura cau i nosaltres hi hem de ser".

Segon míting, avui, a la plaça del Pòsit

Avui dijous, també a les 20 hores, es farà un segon míting a la Plaça del Pòsit amb les intervencions d’Antonio Martínez (4), Natàlia Pleguezuelos (3), Enric Daza (2) i Oliver Klein (1). Igualment hi haurà música amb el grup Salsa 4G.

Imatge de l'actuació musical del grup Salsa 4G

 

Comenta aquest article