Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Ivan Sanz (AdC): «Ara és el moment de fer el salt i governar; som l'única alternativa per a construir un pacte municipalista i d'esquerres»

Per Berta Ruiz

Membres de la candidatura de l'Assemblea de Cambrils, amb l'alcaldable Ivan Sanz, al centre de la imatge
Membres de la candidatura de l'Assemblea de Cambrils, amb l'alcaldable Ivan Sanz, al centre de la imatge | Berta Ruiz

L'Assemblea de Cambrils va oferir una roda de premsa, ahir al matí a la plaça de l'església de Santa Maria, per fer balanç d'aquests darrers quatre anys de govern municipal. L'alcaldable de la formació –Ivan Sanz– va manifestar que, "durant aquests anys, des de l'AdC hem fet una feina ingent d'escoltar i d'acompanyar la gent i, paradoxalment hem estat la força política més activa, més que el propi equip de govern que ha estat immòbil i apàtic". Des de l'Assemblea s'han presentat un total de 36 mocions en seu plenària, va explicar Sanz, des de la tarifació social, la sostenibilitat energètica, la millora de la climatització de les llars d'infants o la defensa de l'escola pública, entre d'altres. Així com d'altres relacionades "amb els despropòsits de l'equip de govern com la de canviar els contenidors soterrats al barri de l'Eixample Platja o la reordenació del nou pont de la Riera d'Alforja".

"Hem posat els nostres cossos per aturar desnonaments i hem defensat el dret als subministraments bàsics quan el govern de Camí Mendoza i Ana López enviaven a taller indiscriminadament l'aigua a famílies vulnerables"

Per altra banda, Sanz va afirmar que, "hem posat els nostres cossos per aturar desnonaments i hem defensat el dret als subministraments bàsics acompanyant a les famílies quan el govern municipal de Camí Mendoza i Ana López enviaven a taller indiscriminadament l'aigua a famílies vulnerables en risc d'exclusió social; hem donat suport a la Taula de Suport per a l'Educació de Cambrils i la Plataforma Lloguer Social Ja!". Sanz també va citar d'altres qüestions com: "hem proposat mesures per activar i millorar el turisme davant l'evident situació d'esgotament que mostra el model actual; hem defensat el compliment dels convenis laborals; hem presentat la necessitat de crear una programació cultural a l'alçada de Cambrils, així com la necessitat de repensar urbanísticament la ciutat: per fer-la més amable, més accessible i trencar amb les barreres arquitectòniques. També hem estat contundents contra els regals i privilegis polítics". En aquest punt, l'alcaldable de l'AdC es va referir a les entrades per als concerts del Festival de Música o les entrades per a PortAventura. "Nosaltres vam voler donar les entrades dels concerts, però des del govern ens ho van impedir. Les entrades per a PortAventura sí les vam poder sortejar" va comentar Sanz.

Per acabar, l'alcaldable de la formació va afegir que, "l'Assemblea de Cambrils va néixer per govern i per impulsar Cambrils. Hem fet una feina ingent, intensa i ininterrompuda. Ara és el moment de fer el salt i governar per poder implementar el nostre programa i les nostres idees. Som l'única alternativa per a construir un pacte municipalista i d'esquerres a l'Ajuntament de Cambrils".

Comenta aquest article