Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

El diputat Carlos Carrizosa i la senadora Lorena Roldán donen suport al candidat local de Cs, Juan Carlos Romera

Per Redacció

Estand de Ciutadans, ahir al matí, al passeig de La Salle
Estand de Ciutadans, ahir al matí, al passeig de La Salle | Cedida

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, va estar present, ahir al matí Cambrils, per donar suport al candidat de la formació taronja, Juan Carlos Romera, juntament amb la diputada i portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán. El candidat a l'alcaldia de Cambrils per Cs, Juan Carlos Romera, va assegurar que "som l’únic vot útil del constitucionalisme per evitar un nou pacte entre ERC, PSC i l’antiga Convergència. Representem el canvi, un partit que respecta les normes, governa per tothom i no perd oportunitats, com sí que han fet els últims governs municipals".

A nivell de política general, Carlos Carrizosa va comentar que, "reclamem a Meritxell Batet que apliqui immediatament la suspensió com a diputats dels polítics catalans presos". Carrizosa va remarcar que "la presidenta del Congrés no ha de fer cap valoració política ni sotmetre aquesta qüestió a votació perquè així ho contempla la Llei d’Enjudiciament Criminal" i va destacar que "el que ha de fer Batet és declarar suspesos els polítics catalans presos  perquè van atemptar greument contra la Constitució".

De la seva banda, la diputada i portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, afirmar que “ens sembla una vergonya i una humiliació que persones que han donat un cop d’estat contra la nostra democràcia estiguin ocupant un lloc a les institucions que van intentar liquidar i cobrin un sou que paguen tots els espanyols. Per això, aquest dilluns, des de Ciutadans ja vam registrar un escrit perquè es fes efectiva la suspensió dels polítics catalans presos, tal i com demana el Tribunal Suprem", va explicar. "Tot això passa per la permissivitat de Sánchez", va cloure Roldán. 

 

Comenta aquest article