Societat

Activitats esportives

S'obre el període d'inscripcions dels casals i activitats per a infants i joves «L'estiu d'en Cam»

Per Redacció

Imatge del cartell de les activitats de l'Estiu d'en Cam
Imatge del cartell de les activitats de l'Estiu d'en Cam | Cedida

Ja està obert el període d’inscripcions per a la majoria d’activitats d’estiu de lleure i esports per a infants i joves organitzades pel Departament d’Esport de l’Ajuntament de Cambrils. En el cas de les activitats de vela, estades nàutiques i cursets de natació, el període d’inscripció començarà el proper dilluns, 27 de maig. Les inscripcions es poden formalitzar al Palau Municipal d’Esports.

Les principals novetats de la catorzena edició del programa “L’Estiu d’en Cam” són el nou casal d’estiu per a infants de 4 mesos a 3 anys de l’espai familiar Saltirons i l’ampliació del casal d’estiu de l’esplai de lleure Gripau Blau per a persones amb discapacitat.

CAMBRIVACANCES (de 3 a 10 anys)

Tallers, jocs i activitats esportives en medi aquàtic i terrestre amb l’objectiu de potenciar al nen/a des d’un punt de vista integral i lúdic sense perdre de vista la vessant educativa i formativa. Totes les activitats es realitzen al Pavelló d’Esport i a l’Escola Marinada i puntualment es fan sortides per l’entorn dels dos centres. Diàriament els nens/es en les diferents activitats i tallers faran anglès per ampliar el seu coneixement i reforçar, tot jugant, per tal d’ampliar la seva formació multilingüe.

VACANCES MULTIESPORTIVES (de 9 a 14 anys)

Atletisme, futbol, natació, jocs d’aigua, bàsquet, jocs i esports tradicionals en espais com el Palau d’Esports, la piscina municipal, la platja Regueral, la pista d’atletisme i el camp de futbol. A més, setmanalment s’organitza una activitat estrella (dònut- banana, caiac, pàdel surf, pàdel platja, inflables i jump lamp).

SORTIDES AMB BICICLETA (de 9 a 14 anys)

Els nens i nenes d’aquesta activitat practiquen diferents esports en el medi natural (Regueral, Cavet, Esquirol, la Llosa, parcs del Pinaret i del Pescador) com jocs per equips, curses, multiaventura i  activitats esportives i setmanalment realitzen una sortida a Mont-rogi, Salou, Vinyols, Vilafortuny o Riudoms. A més, una vegada a la setmana hi ha una activitat estrella (dònut- banana, caiac, pàdel surf, pàdel platja, inflables i jump lamp).

SUMBA BALL (de 12 a 15 anys)

És una activitat on els nens/es aprenen a fer les seves pròpies coreografies guiats/des per una professora especialitzada. Al final de setmana es fa la representació del que s’ha treballat. Es combina aquesta activitat amb una activitat aquàtica en finalitzar la classe.

AVENTURA’T (de 14 a 17 anys)

Activitats d’estiu pensades per joves de 14 a 17 anys. Tens aquesta edat i penses quedar-te a casa tot el matí, quan podries fer volei platja, kaiac, banana, paddlesub o bicicleta?

SUMMER CAMBRI (de 6 a 12 anys)

Tallers, activitats lúdiques i sortides programades íntegrament en anglès.

ESPAI DE CONCILIACIÓ FAMILIAR SALTIRONS (de 4 mesos a 3 anys)

Servei de guarda destinat a conciliar temps personal, laboral i familiar. Servei públic municipal per famílies amb fills/es entre 4 mesos i 3 anys que pretén donar resposta a necessitats no previstes o puntuals.

CASAL D’ESTIU DEL GRIPAU BLAU (majors de 16 anys)

Casal d’estiu de l’esplai de lleure Gripau Blau per a persones amb discapacitat psíquica majors de 16 anys.

El programa d’activitats es completa amb les activitats d’aigua (els cursos de natació, els cursos de vela, les estades nàutiques i el windsurf) i les activitats obertes a la platja del Regueral, al centre d’aigües obertes, la gimnàstica per a persones grans i els escacs a la feina.

Com cada any hi haurà servei de guarderia de 8 a 9 hores al pavelló i servei de menjador de 13 a 15 hores a l’escola Marinada. A més, diferents entitats locals ofereixen una àmplia oferta de campus esportius i està prevista la celebració de nombrosos esdeveniments esportius. La guia d’estiu completa amb tota la informació, horaris, preus i descomptes es pot consultar al següent enllaç:

https://www.cambrils.cat/esports/activitats/guia-estiu-19.

 

Comenta aquest article