Cultura

Biblioteca

L'escriptor Francesc Miralles clourà el curs dels Clubs de Lectura Infantil i Juvenil de la Biblioteca

Per Redacció

Cartell de la sessió de cloenda dels clubs de lectura amb l'escriptor Francesc Miralles
Cartell de la sessió de cloenda dels clubs de lectura amb l'escriptor Francesc Miralles | Cedida

L’escriptor Francesc Miralles serà el convidat de la darrera sessió dels Clubs de Lectura Infantil i Juvenil de la Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils, que es portarà a terme el proper divendres, 31 de maig, a les 18 hores. La tertúlia literària, oberta a tothom, està organitzada amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Cambrils. 

L’escriptor Francesc Miralles (Barcelona, 27 d'agost de 1968) és llicenciat en filologia alemanya i especialitzat en psicologia i espiritualitat. Com a periodista, col·labora amb el suplement dominical d’El País i a l’Avui. Una de les seves obres més conegudes és el llibre d’autoajuda “El laberint de la felicitat”, traduït a deu idiomes. Va guanyar el Premi Gran Angular de literatura juvenil el 2002 per la novel·la Haikú per a l'Alícia i el premi Columna Jove el 2006 per Interrail.

El Club Infantil, format per nens i nenes de 4t i 5è de primària, i el Club Juvenil, format per joves a partir de 12 anys (6è de primària), es troben cada darrer divendres de mes per comentar entre tots un llibre que han llegit.

 

Comenta aquest article