Esports

Judo

Els judokes David Sevilla i Iker Meneses es proclamen campions de Catalunya aleví

Per Miquel A. Díaz

Foto de l'equip aleví del club cambrilenc que va competir al campionat
Foto de l'equip aleví del club cambrilenc que va competir al campionat | Cedida

El passat dissabte 18 de maig, al complex esportiu el Turó de la Llagosta (Barcelona), es va disputar el campionat de Catalunya de judo de la categoria aleví (nascuts 2007-2008), és a dir, el campionat de judo més important de la temporada en aquesta categoria. El club de Judo Dojo Cambrils va participar amb un total de cinc judokes que van competir a un gran nivell en una competició molt dura. El bon rendiment dels judokes cambrilencs va donar els seus fruits, ja que dos d'ells es van proclamar campions de Catalunya a les seves respectives categories. Els judokes cambrilencs que van competir van ser: David Sevilla (-30 kg), Iker Meneses (-35 kg), Iker Triviño (-40 kg), Aleix García (-45 kg) i Jaume Coll (-45 kg). Els dos que van pujar al podi en les seves respectives categories van ser David Sevilla i Eric Meneses.

Cal destacar que tots els judokes de l'equip cambrilenc que van competir van fer molt bons combats. David Sevilla no va tenir cap rival que pogués frenar els seus contundents atacs guanyant tots els combats per "ippon", mentre que Iker Meneses va anar classificant-se per a la final del seu pes guanyant tots els seus combats, però amb un ritme més tranquil. Jaume Coll va guanyar dos combats i en va perdre dos, un dels quals per decisió arbitral i no per punts, fet que el va situar molt a prop de la medalla de bronze però finalment se li va escapar. Per la seva part, Iker Triviño va guanyar un combat i va perdre dos, igual que l'Aleix Garcia. Aquests resultats no els hi van permetre passar a les rondes posteriors per lluitar pels llocs de podi. 
 
Tots els participants del Club Dojo Cambrils van quallar una molt bona participació i es van recolzar i animar els uns als altres durant tot el campionat amb un ambient d'equip molt bo. Uns bons resultats que posen de manifest el bon moment de forma de l'equip aleví del club i l'excel·lent treball realitzat pel club local.
 
A dalt, Iker Meneses en la primera posició del podi del seu pes i, a sota, David Sevilla en la primera posició del podi del seu pes

 

 

Comenta aquest article