Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Laura Moreno (Podem): «Entrarem a l'Ajuntament per trencar les inèrcies dels tripartits il·lògics»

Per Lluís Rovira i Barenys

Gent de la candidatura de Podem amb els càrrecs del partit que van assistir, ahir, a l'acte central de Podem a les eleccions municipals
Gent de la candidatura de Podem amb els càrrecs del partit que van assistir, ahir, a l'acte central de Podem a les eleccions municipals | Lluís Rovira i Barenys

Podem va celebrar, ahir a la tarda al Centre les Basses, l'acte central de campanya que va comptar amb la participació de Noèlia Bail, secretària general de Podem Catalunya; Yolanda López, diputada al Parlament de Catalunya, i David Martínez, secretari d'organització de Podem Cat, així com l'alcaldable de la formació a Cambrils, Laura Moreno. L'acte el va encetar David Martínez que va posar en valor el fet que Podem es presenti a les municipals ja que, segons va dir, "dóna molta potència a l'hora de reclamar i d'aconseguir propostes i reivindicacions el fet que hi hagi Podemos al darrera". Martínez va destacar que Podem "vol canvis estructurals a la societat". A continuació va ser la diputada Yolanda López qui va prendre la paraula per dir que Podem havia demostrat "que hi ha altres maneres de fer política. López també va criticar "l'immobilisme" que hi ha al Parlament de Catalunya amb crítiques a ERC pel que considera una "deixadesa en els serveis".

Noèlia Bail, secretària general de Podem Catalunya, va destacar el fet que Podem es presenta per primera vegada a Cambrils amb les sigles del partit, "a vegades s'oblida que hi ha vida més enllà de les grans ciutats". Bail va dir que s'havien elaborat llistes municipals amb "gent normal, gent del carrer que s'han decidit a fer política. Només la gent de Podem podem garantir les polítiques per a la ciutadania".

Per la seva part, la candidata de Podem a Cambrils, Laura Moreno, va expressar la convicció que Podem entrarà a l'Ajuntament i que ho farien "per trencar les inèrcies dels tripartits il·lògics". Moreno també va criticar el que fan moltes formacions aquests dies de campanya electoral com és fer-se la foto al costat de entitats amb les que es reuneixen. Moreno va dir que "polítics ho som tots i fem política cada dia".

 

Comenta aquest article