Esports

Vela

Carla i Marta Munté es pengen el bronze en la categoria sub23 del Campionat d'Europa de 49erFX

Ricard Castellví, Lluís Fargas i Sergi Sevil participen al campionat d'Europa de Làser 4.7, a Hyères (França)

Per Redacció

Les germanes Munté en plena competició
Les germanes Munté en plena competició | Cedida

Les regatistes del Club Nàutic Cambrils Carla i Marta Munté finalitzaven terceres en la categoria sub23, aquest passat diumenge 19 de maig, el Campionat d’Europa de 49erFX en aigües de Weymouth (Regne Unit), després d’una setmana de regates. Amb 57 tripulacions en competició i 17 proves, les germanes Munté aconseguien el preuat bronze en la categoria Sub23, celebrant així tot l’esforç d’una intensa setmana. A més, finalitzaven 39es en la classificació general.

L'última jornada de la competició va estar marcada pel cel ennuvolat, lleugers ruixats i poca intensitat del vent, que no va passat dels 7 nusos i canviant de direcció. De fet, els tres últims dies va bufar molt poc el vent, dificultant la celebració de les regates. Carla i Marta Munté van demostrar però, la seva vàlua en condicions adverses i acabaven celebrant una important victòria.

Per la seva banda, Ricard Castellví, Lluís Fargas i Sergi Sevil ja són a Hyères (França), on s’hi celebra el Campionat d’Europa de Làser 4.7. Les proves van començar ahir dilluns i s’allargaran fins dissabte.

Comenta aquest article