El CB Cambrils acomiada la temporada amb una derrota a la pista dels Veterans de La Salle Reus

Partit de la primera volta de la lliga entre el CB Cambrils i el Veterans La Salle Reus, el passat mes de gener | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet             Tercera Categoria                Grup 8

Veterans CB Salle Reus 61 - Hyundai CB Cambrils 55

HYUNDAI CB CAMBRILS: Àlex Rodríguez (21), Pere Tost (4), Guillem Álvarez (3), Ramon París (1), Òscar Font (0) – 5 inicial – Antonio Cañete (0), Emmi Sanfilippo (0), Pablo Fernández (0), Rubén Molina (15), Òscar Lázaro (6), Andreu Febrer (5).

3 triples (2 Rodríguez, 1 Febrer). 22/35 tirs lliures. 27 faltes personals. Sense eliminats.

Parcials: 23-11 / 38-27 / 47-40 / 61-55.

El Hyundai CB Cambrils va acabar la temporada amb una derrota a la pista dels Veterans de la Salle Reus, amb qui ha acabat empatat a la classificació. Els cambrilencs han finalitzat en la 7a posició, amb un balanç final de 13 victòries i 13 derrotes.

La sortida del Cambrils no va ser bona, i en el primer quart veia com els jugadors reusencs els superaven corrent més al contraatac, i amb més idees en atac, anotant bàsicament amb els tirs lliures. La diferència era de 14 punts en el minut (20-6) i de 16 en el minut 14 (31-15). Poc a poc, els cambrilencs van anar entrant en el partit, i van anar anotant podent retallar distàncies lentament. Després del descans, l’actitud dels jugadors del Cambrils va ser molt diferent, i va trobar més opcions en atac, encara que el poc encert en el llançament no permetia que la diferència en el marcador s’escurcés, tal com eren les sensacions en la pista. El partit es va acabar igualant en el darrer quart, i amb un parcial de 0 a 13 des del minut 33 al minut 37 va fer que s’arribés a la part decisiva del partit amb un resultat de 54 a 53, favorable als reusencs. L’àmplia experiència de la Salle Reus va ser fonamental i va fer que s’emportessin la victòria, ja que, malgrat les opcions que va tenir, el Cambrils no va anotar en els dos últims minuts.