Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Lluís Abella (JxC): «Volem que les dones ens expliquin les seves inquietuds; aquest serà un dels nostres cavalls de batalla per seguir buscant la igualtat»

Per Berta Ruiz

Imatge de la trobada que es va organitzar ahir a la tarda a la seu de Junts per Cambrils
Imatge de la trobada que es va organitzar ahir a la tarda a la seu de Junts per Cambrils | Berta Ruiz

Junts per Cambrils va organitzar, ahir a la tarda a la seva seu, una trobada per parlar de la situació de la dona –dins de la ronda de trobades per abordar diferents àmbits–, que va comptar amb la presència amb la directora de l'Institut Català de les Dones de la Generalitat, Núria Balada. Segons va explicar l'alcaldable de la formació –Lluís Abella– a revistacambrils.cat, "l'objectiu d'avui és conèixer les necessitats de les dones que vinguin a complementar les ja conegudes com el sostre salarial, els maltractaments... Volem que les dones ens expliquin les seves inquietuds; aquest serà un dels nostres cavalls de batalla per seguir buscant la igualtat".

Per la seva part, la directora de l'Institut de les Dones de la Generalitat –Núria Balada– va comentar que, "volem recollir les necessitats de les entitats i també de les entitats de dones dels diferents municipis perquè són el lloc on estàs a peu de carrer amb els ciutadans. Des de l'Institut Català de les Dones i des del Govern estem donant suport a les iniciatives que es puguin esdevenir al voltant dels drets de les dones i sobretot per a l'erradicació de la violència masclista en les que són necessàries moltes mesures en aquest àmbit específic. També sobre el tema de la bretxa salarial on encara veiem que existeixen feines molt feminitzades i feines molt masculinitzades, on hi ha una diferència de retribució molt important. Creiem en l'empoderament de les noies en l'àmbit de les noves tecnologies i les ciències perquè aquesta escletxa desaparegui".

 

Comenta aquest article