El Laguna s'imposa amb claredat al Futsal Valls i segueix en la segona posició del grup

Partit disputat entre el Laguna i el Futsal Valls, el passat dissabte
Partit disputat entre el Laguna i el Futsal Valls, el passat dissabte | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala           Divisió d'Honor Catalana          Grup 3

CFS Laguna 5 - Futsal Valls 2

El Laguna es va imposar amb claredat al Futsal Valls per 5 a 2 en el partit disputat a casa el passat dissabte a la tarda. Els cambrilencs van encarrilar el partit ben aviat amb dos gols pràcticament consecutius a l'inici del partit, obra d'Unai i de Cózar. Als deu minuts, el Laguna ampliava el seu avantatge mitjançant Pujol, mentre que tres minuts després Tejera situava un còmode 4 a 0 al primer quart d'hora de partit. En els últims cinc minuts de la primera part, el Futsal Valls va poder reduir diferències amb dos gols. En la segona part, l'equip cambrilenc va saber mantenir la renda aconseguida en el primer període. En l'últim minut del partit el Laguna va fer el seu cinquè gol gràcies a un gol en pròpia porteria marcat per un jugador de l'equip vallenc.

Amb aquest resultat, el Laguna segueix en la segona posició del grup a dos punts del líder, La Sentiu. El proper dissabte, a les 18 hores, es disputarà el derbi cambrilenc contra el Mediterrani. La següent setmana, el 25 de maig, es disputarà el darrer partit de la temporada. El Laguna ho farà al camp de La Sentiu.