Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

ERC presenta el seu programa davant dels empresaris de la Fecam

Per Redacció

Reunió d'ERC a la Fecam, el passat dilluns
Reunió d'ERC a la Fecam, el passat dilluns | Cedida
El passat dilluns, una representació de la llista a les properes eleccions municipals d’Esquerra Republicana de Cambrils i diversos empresaris de Cambrils van mantenir una reunió a la seu de la FECAM. En primer lloc, els empresaris, de la mà de Victorià Luque, president la FECAM, van fer arribar a Esquerra Republicana 17 propostes sobre promoció econòmica per Cambrils. Amb aquesta introducció es van mostrar les inquietuds dels diferents sectors d'empresaris amb propostes sobre els polígons, millores en els tràmits i gestions per activitats de l'Ajuntament, promoció d'habitatge, turisme, urbanisme i d'altres temes que afecten a Cambrils.
 
Per part d'Esquerra Republicana es van poder presentar les línies generals de programa. Segons l’alcaldable Camí Mendoza: “Les nostres línies generals de programa estan orientades a l'educació, la cultura i l'atenció a la persona, i han de passar ineludiblement pel progrés econòmic del municipi”. Es va poder fer un repàs de les propostes de promoció econòmica de Cambrils, centrades en el progrés econòmic dels potencials propis del municipi: turisme, gastronomia, comerç, esport i serveis. Alhora, segons Esquerra Republicana, cal apostar per l’ampliació i diversificació aprofitant les noves oportunitats que genera la nova estació del tren i explotant les possibilitats que donen els 10 km de costa dels que disposa Cambrils amb la mar, la pesca, la nàutica esportiva, la nàutica d'esbarjo i tota l'activitat que es genera al seu voltant.
 
D’altra banda, diversos representants d’Esquerra Republicana van poder explicar i donar compte de totes les accions realitzades des de l'Ajuntament i revisar els compromisos adquirits en els seguiment i reunions celebrades amb els empresaris durant els quatre anys de mandat. Es van tractar temes com la finalització de l'ampliació de la Depuradora, de les facilitats per a legalitzar les activitats del polígon Belianes, el desenvolupament de l'avinguda de Charles Darwin i l'avinguda de l'Esport i d'altres. Finalment es van intercanviar opinions per tal de recollir diferents aspectes a millorar des de la perspectiva dels empresaris de Cambrils.

Comenta aquest article