Informació general

La Policia Local deté dues persones a causa d'una baralla en un local nocturn de la rambla del Regueral

Per Redacció

El passat dissabte al voltant de les 3 de la matinada es va produir una violenta baralla en un local nocturn de la rambla del Regueral. Al lloc dels fets hi van acudir dues dotacions de la Policia Local que van haver de reduir per la força a dos joves que havien iniciat la baralla a l'interior del local i un cop a l'exterior del local i davant la presència de la policia havien intentat barallar-se de nou. Els dos joves, identificats com J.P.B.C., de 27 anys i veí de Sant Vicenç dels Horts, i J.E.S.F., de 21 anys i veí de Cambrils, van ser denunciats per la policia per una infracció greu a la llei orgànica de protecció de la seguretat ciutadana.

Botellón al carrer d'Extremadura

El mateix dissabte de matinada, al carrer d'Extremadura, un grup de joves va organitzar un botellón. La Policia Local va ser alertada a tres quarts d'una pels veïns d'aquest carrer i va acudir al lloc dels fets, on va identificar els sis joves i els va denunciar. Aquesta infracció està contemplada a l'Ordenança municipal de civisme de Cambrils, per la qual cosa la denúncia serà tramitada pel departament jurídic de l'Ajuntament de Cambrils, que iniciarà els corresponents expedients sancionadors.

Aldarulls en una discoteca

La mateixa matinada, a quarts de quatre, es va produir un altre aldarull, aquest cop a l'accés d'una discoteca de l'avinguda de la Diputació. Dues dotacions de la Policia Local van acudir a l'establiment, on dues persones en estat d'embriaguesa pretenien accedir a l'interior. Els agents de la policia els van indicar que els responsables no els autoritzaven l'entrada i van convidar-los a abandonar la discoteca.

Comenta aquest article