Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Ivan Sanz (AdC): «Jo no us prometré res més que seguir al vostre costat, com hi hem estat quan tallaven l'aigua o quan desnonaven la gent»

Per Berta Ruiz

Imatge d'inici de campanya de l'AdC, el passat divendres al vespre, al passeig de Josep Vidal i Barraquer
Imatge d'inici de campanya de l'AdC, el passat divendres al vespre, al passeig de Josep Vidal i Barraquer | Berta Ruiz

L'Assemblea de Cambrils va encetar la campanya electoral amb un acte popular al carrer, el passat divendres al vespre al passeig de Josep Vidal i Barraquer, acompanyats d'un nombrós grup de la comunitat gitana que resideix al barri de l'Eixample. Per començar, la número 2 de la candidatura –Rosa Martínez– va explicar que, "des de l'Assemblea de Cambrils volem seguir sent com fins ara, diferents. Des de sempre mirem de posar en valor el més important del nostre municipi, que són les persones, totes. Per barris, perquè cada barri té la seva essència. Hem d'aconseguir ser més a dins, ser més a la Casa de tots, perquè és casa nostra; la paguem entre tots".

A continuació va donar pas a una veïna del barri i número 4 de la formació, Pilar Gonzalvo. Aquesta va explicar que, "el més important d'un barri és el teixit social, allò que el fa créixer. En aquest barri hem vist com s'obren establiments i en menys d'un any estan tancats, això mata als barris. Com a veïna vull un Eixample net, un Eixample tranquil i segur. Des de l'AdC no volem estar en un despatx amb la porta tancada sense assabentar-nos del que passa a fora, volem estar al carrer i parlar amb la gent, conèixer els problemes i solucionar-los junts. Som l'AdC, tenim la gent i estem preparats". Després d'ella, Maria del Carmen Cortés –número 8 de la candidatura– es va adreçar als seus veïns per afirmar que se sent molt motivada de formar part del projecte de l'AdC amb la idea de seguir ajudant tothom qui ho necessiti. Va dir sentir-se molt orgullosa de ser dona i gitana.

"Els únics que teniu l'última paraula sou vosaltres"

L'alcaldable de l'AdC –Ivan Sanz– va dir que, "avui estic nerviós, em posa nerviós la gent bona, la gent humil, la gent del barri i la gent que aixeca aquest poble cada dia. Aquesta és la gent que hem de protegir i acompanyar. Jo no us prometré res més que seguir al vostre costat, com hi hem estat quan tallaven l'aigua o quan desnonaven a la gent d'una forma deshonrosa, perquè amb l'habitatge no s'especula; és un dret de tots". En aquest punt, Sanz va criticar altres partits que aquests dies "apareixen fent-se fotos quan s'acosten les eleccions i van a pidolar vots d'una manera poc digna. Són els mateixos que enviaven a que tallessin l'aigua i ara semblen els salvadors. Els únics que podem salvar la situació són la Rosita, la Mari, la Pilar, el Jordi... sou vosaltres! No serà ni Ana López, ni Camí Mendoza ni Oliver Klein. Els únics que teniu l'última paraula sou vosaltres".

Comenta aquest article