Societat

Necrològica

Mor el periodista Xavi Zaragoza, excap de gabinet de l'Ajuntament de Cambrils

Zaragoza, de 34 anys d'edat, ha mort de manera sobtada, aquesta matinada, a causa d'un infart

Per Redacció

Xavier Zaragoza
Xavier Zaragoza | Cedida

El periodista Xavi Zaragoza ha mort, aquesta matinada, a causa de les complicacions sobtades d'una malaltia cardíaca que patia. Zaragoza, de 34 anys d'edat, havia ocupat el càrrec de cap de gabinet de l'Ajuntament de Cambrils des d'aquest passat mes de gener fins a principis d'abril, fent una substitució de la titular d'aquest càrrec. Xavi Zaragoza era un periodista molt actiu, que havia treballat i col·laborat en gairebé tots els mitjans de comunicació de la ciutat de Tarragona, com el Mes Tarragona i el Diari de Tarragona, entre d'altres. A més, havia desenvolupat una activa tasca professional durant molt de temps en entitats del tercer sector, especialment en entitats com el Casal l'Amic, on va treballar durant una llarga etapa. Durant anys, el Xavi va treballar en el món del lleure, com a comunicador, però també va formar-se com a director de lleure i va treballar en aquest àmbit.

Durant els últims anys, la seva tasca ha estat estretament vinculada a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), on ha desenvolupat les tasques de gestor de comunicació en l'àmbit provincial. Aquesta dedicació professional la desenvolupava conjuntament amb la seva aportació al món de la figuració, a través de l'empresa Casting Tarragona. El Xavi era tot energia, tant en la seva vida professional com en la seva vessant col·laborativa i va dedicar part d'aquesta empenta a organitzar i col·laborar en activitats molt diverses, entre les quals destaquen el 'Yo Pongo Internacional' i altres esdeveniments en els quals va posar la seva petjada. Entre altres entitats, Xavi Zaragoza va col·laborar activament en entitats com Dames i Vells de Tarragona, Komando Nits Q, els Cavallets de Torredembarra -localitat on va néixer- i TGN Swing. Sempre se'l recordarà amb el seu somriure i la seva energia inesgotable per a fer mil coses.

La vetlla de Xavier Zaragoza es farà al Tanatori Municipal de Tarragona, aquest dissabte de dotze del migdia a deu de la nit. La seva cerimònia de comiat es farà aquest diumenge, 12 de maig, a les onze del matí al mateix tanatori.

Comenta aquest article