Societat

Castells

Castells de sis dels Xiquets de Cambrils a la diada castellera de Torredembarra

Per Alejandro Balaguer

Pom de dalt del 3 de 6 dels Xiquets de Cambrils
Pom de dalt del 3 de 6 dels Xiquets de Cambrils | Cedida

El passat diumenge 5 de maig, els Xiquets de Cambrils van actuar a Torredembarra en motiu de la Diada David Sánchez juntament amb els Nois de la Torre, els Xiquets de Reus i els Xiquets del Serrallo. La diada es va celebrar al parc Can Llovet i es va iniciar amb un pilar de 4 per part de les quatre colles en homenatge a l'enxaneta David Sánchez. Els cambrilencs van realitzar una diada de rodatge amb castells de 6 ja assolits aquest any a l'espera de poder estrenar els castells de 7 durant el mes de juny. D'aquesta manera, van apostar pel 3 de 6, el 2 de 6 i el 3 de 6 amb l'agulla que van descarregar sense dificultats. Van finalitzar la diada amb un pilar de 4.

Per altra banda, els Xiquets de Reus van realitzar l'actuació més destacada descarregant el 3 de 7, el 4 de 7 amb l'agulla i el 4 de 7 i finalitzant la diada amb un vano de 5. Els Nois de la Torre van assolir el 3 de 7, el 4 de 6 i el 3 de 6 amb l'agulla i van cloure l'actuació amb un pilar de 4. També van realitzar un intent desmuntat de 4 de 7. Els Xiquets del Serrallo van descarregar el 3 de 6, el 4 de 6, el 3 de 6 amb l'agulla i el pilar de 5.

La propera diada pels Xiquets de Cambrils serà el dissabte 18 de maig a les 18 hores a la plaça Bonet del barri del Serrallo de Tarragona juntament amb els Xiquets del Serrallo i els Nois de la Torre.

Comenta aquest article