Hoquei

El Cambrils CH s'imposa al líder, el Valls, en un partit molt treballat per part de tot l'equip

Partit entre el Cambrils i el Valls disputat el passat dissabte a la nit
Partit entre el Cambrils i el Valls disputat el passat dissabte a la nit | Berta Ruiz

Hoquei               Segona Catalana               Grup D

Cambrils CH 4 - CH Valls 2

El Cambrils CH va guanyar, aquest passat dissabte, per 4 a 2 al Valls, un resultat que marca la lluita per l'ascens directe dels visitants que passen a dependre del Riudoms. Els cambrilencs van fer un partit molt treballat i amb una gran actuació grupal que va permetre derrotar al líder fins aquesta jornada.
El partit va començar amb un gol del Valls. Minuts després, els vallencs van ampliar distàncies amb un gran gol amb un xut creuat molt ajustat al pal. En el següent minut, el Cambrils va retallar distàncies gràcies a un gol de Luciano aprofitant un rebot a dins de l'àrea. En la segona part, el Cambrils va empatar el partit amb un nou gol de Luciano novament aprofitant un rebot. A falta de 10 minuts, Joel va posar per davant als locals. Quan quedaven dos minuts, novament Joel va anotar el 4 a 2 amb un u contra u davant del porter.
Amb aquest resultat, el Cambrils CH s'assegura evitar les últimes posicions i lluitar per escalar posicions dissabte vinent quan visitaran el Ribes en l'últim partit oficial de la temporada.