Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Trobada

Més de 200 dones participen a la Trobada de Dones del Baix Camp, a l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Imatge del dinar de germanor de la trobada
Imatge del dinar de germanor de la trobada | Cedida
L'Hospitalet de l'Infant va acollir, aquest passat dissabte, la Trobada de Dones del Baix Camp. L'esdeveniment, que promou anualment la Federació de Dones del Baix Camp, va ser organitzat per l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i el Grup de Dones Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant.
En aquesta trobada hi van participar més de 200 dones de disset municipis de la comarca, que van poder veure el Centre de visitants de l'Hospital del Coll de Balaguer, l'espai museogràfic situat dins dels murs de l'antic hospital fortalesa, fundat per l' l'infant Pere d'Aragó l'any 1344 i declarat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN); i també les instal·lacions de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou, que alberguen els estudis de la ràdio i la televisió municipals, el Casal d'Entitats i l'Espai Jove.
 
També van fer un tomb per l'Hospitalet de l'Infant a bord del trenet turístic i van assistir a la presentació de l'auca que la reconeguda dibuixant i caricaturista Pilarín Bayés  i l'historiador reusenc Jordi Rius han fet per commemorar el 25è aniversari de la Trobada. Per últim, totes les participants van prendre part en un dinar de germanor, amb els parlaments a càrrec de la presidenta del Grup de Dones Blanca d'Anjou, Pilar Bo; de la secretària de la Federació de Dones del Baix Camp, Montserrat Matas; del president del Consell Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud; i de l'alcalde del municipi, Alfons Garcia; i amb l'actuació de la Brigitta Lamoure.

 

Comenta aquest article