Vela

Mar Fernández i Miguel Garcia del CN Cambrils, campions de Catalunya d'Optimist en la categoria G2

Per altra banda, el regatista local Joan Fargas va obtenir el subcampionat de Catalunya sub13 en G1

Mar Fernández, al centre de la imatge, en la primera posició de G2 femení
Mar Fernández, al centre de la imatge, en la primera posició de G2 femení | Cedida

El regatista del Club Nàutic Cambrils Joan Fargas va obtenir el subcampionat de Catalunya sub13 en G1; Miguel Garcia, el campionat de Catalunya en G2 i Mar Fernández es proclamava campiona femenina en G2. L’equip d’Optimist tornava, el passat diumenge 5 de maig del Club Nàutic El Masnou, amb molts bons resultats. Allà s’hi va celebrar en dos caps de setmana el Campionat de Catalunya d’Optimist de G1 i G2. Va ser, a més, Trofeu President Marsà.

Una regata complicada a causa de la meteorologia i de la falta de vent, que va deixar sense proves dues jornades de les quatre programades. Finalment es van celebrar cinc proves per a G1 i 4 per a G2. En Grup 1, Joan Fargas va acabar proclamant-se Subcampió de Catalunya sub13. En el mateix grup hi prenien part Santi Alberto, Ricardo De March i Natalia Garcia. En Grup 2 també celebraven els de Cambrils els podis de Miguel Garcia com a campió de Catalunya i Mar Fernández com a campiona femenina. Completaven el Grup Guillem Mateu, Oriol Ramon i Ariadna Ferrer en Grup 2. Leandre Garcia i Oriol Oliva, els seus entrenadors, tornaven satisfets i amb ganes de seguir amb els campionats que els queden per endavant.

A dalt, Miguel Garcia en la primera posició del podi. A sota, Joan Fargas –a la dreta de la imatge– com a subcampió