Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Oliver Klein (NMC): «L'únic que li queda a l'NMC és poder governar»

L'NMC va fer la presentació de la seva llista electoral en un acte, aquest passat divendres al vespre, que es va celebrar a l'hotel Port Eugeni

Per Lluís Rovira i Barenys

Els components de la llista de l'NMC, aquest passat divendres
Els components de la llista de l'NMC, aquest passat divendres | Lluís Rovira i Barenys

L'NMC va fer la presentació de la seva llista electoral en un acte, aquest passat divendres al vespre, que es va celebrar a l'hotel Port Eugeni. L'eix central d'aquest acte era la presentació de la gent que forma part de la llista de l'NMC, farcit amb uns quants missatges que es van donar des de la presentació fins a la intervenció de cadascun dels components de la llista i acabant pel cap de files, Oliver Klein.

La presentació de l'acte va anar a càrrec de Rafa Moreno que, d'entrada, va llegir un text carregant contra les polítiques municipals portades a terme en aquest mandat, qualificat com a "període de decadència". En aquest escrit inicial es feia una crítica de la neteja als carrers i centrava la crítica en una "manca de lideratge" i es demanava a crits "una recuperació. Ens juguem el futur, el nostre i el dels nostres fills". A banda de la crítica, aquest text inicial parlava de Cambrils com "un escenari d'oportunitats. Cal innovar i tenir la ment oberta a l'aprenentatge". Tot seguit, Rafa Moreno va donar pas als components de la candidatura que van anar desfilant pel micròfon, començant des del darrer suplent i acabant per l'alcaldable. Cadascun d'ells va anar explicant els motius pels quals s'havia involucrat en aquesta candidatura.

Oliver Klein: "Només tenim una bandera, el blau de Cambrils"

L'acte el va tancar Oliver Klein, el candidat de l'NMC, que, primer que tot, va advertir que no faria un avanç del programa electoral de l'NMC en aquest acte. Klein va dir que l'NMC només té una bandera i és el blau de Cambrils i tot seguit va fer esment de l'eslògan de la campanya electoral que és "Tu fas Cambrils". El candidat de l'NMC va dir que la seva formació "porta nou anys escoltant la societat cambrilenca, l'únic que li queda a l'NMC és poder governar" i tot seguit va fer esment al tema dels possibles pactes dient  que "només pactarem amb els que vulguin treballar per Cambrils, sense límits".

Klein també va ser crític amb els darrers governs municipals i va dir que "Cambrils havia perdut força els darrers deu anys. Nosaltres ens hem estat preparant durant aquest temps i ara necessitem que ens posin a prova. El que està clar és que fem por a determinada gent" i va afegir que "l'objectiu d'aquesta campanya és explicar-nos molt. NMC està preparat, més que ahir i més que abans d'ahir. El grup de persones actual és millor i el programa també. Prometo molt de treball."

Comenta aquest article