Informació general, Eleccions Municipals 26M

Política

El PSC de Cambrils es reuneix amb representants de la comunitat gitana cambrilenca

Per Redacció

Imatge de la trobada entre membres del PSC i representants de la comunitat gitana local
Imatge de la trobada entre membres del PSC i representants de la comunitat gitana local | Cedida

L’alcaldable pel PSC a Cambrils, Ana López, i actual regidora de Participació Ciutadana a l’Ajuntament, es va reunir amb la comunitat gitana del municipi a la seu de l’agrupació local del partit. López ho va fer acompanyada pel diputat tarragoní del PSC, Carles Castillo i de Miguel Ángel Díaz, membre de la candidatura. A la trobada, on van assistir membres de la Nova Associació Cultural Gitana de Cambrils –José Jiménez, Juan Campos i Abraham Campos– entre d’altres, es van intercanviar opinions respecte dels eixos programàtics que proposen els socialistes en matèria d’igualtat, convivència...

Des del PSC es van recollir algunes de les propostes que van fer arribar des del col·lectiu i aquestes s’inclouran al programa electoral amb el qual el PSC d’Ana López concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. En aquest sentit, i referint-se específicament a la comunitat gitana de Cambrils des del PSC sumaran al programa les propostes de reconeixement i protecció als valors culturals del Poble Gitano; la de fomentar polítiques d’inserció laboral i convivència, a més d’apostar per una major visibilitat i reconeixement del Poble Gitano i de la seva cultura.

Ana López, assenyalava que “estem parlant de reivindicacions naturals les que ens han fet i nosaltres, com a PSC, lluitem per a que totes les persones sense distincions de raça o gènere tinguin les mateixes oportunitats, vinguin d’on vinguin”, així que, "ens hem compromès a seguir treballant pel foment de la convivència, el treball constant per mantenir el respecte entre uns i altres, i –sobretot– fer un exercici d’empatia a tots els nivells de la població per trencar estereotips que no agraden a ningú".

Comenta aquest article