Societat

Castells

Els Xiquets de Cambrils actuen a la diada d'Altafulla i completen la tercera actuació de la temporada

Per Alejandro Balaguer

3 de 6 dels Xiquets de Cambrils, a Altafulla
3 de 6 dels Xiquets de Cambrils, a Altafulla | Cedida

El passat diumenge 28 d'abril, els Xiquets de Cambrils van completar la tercera actuació de la temporada a Altafulla. La diada es va celebrar a la plaça del Pou i també va comptar amb la presència dels Nens del Vendrell i els Castellers d'Altafulla. Els cambrilencs van realitzar una diada plàcida on van portar castells que ja havien descarregat aquesta temporada. Van obrir l'actuació assolint el 3 de 6 amb l'agulla. A continuació, van descarregar amb comoditat el tercer 2 de 6 de l'any. Finalment, van completar l'actuació amb el 3 de 6 i un pilar de 4.

Per altra banda, els Nens del Vendrell van realitzar l'actuació més destacada de la diada descarregant el 3 de 7, el 4 de 7 amb l'agulla i el 4 de 7. Van cloure l'actuació amb un vano de 5. Els Castellers d'Altafulla van descarregar el 3 de 6 amb l'agulla, el primer 3 de 7 de la temporada i el 2 de 6. També van realitzar un intent desmuntat de 4 de 6. Van completar la diada amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

La propera actuació pels Xiquets de Cambrils serà aquest proper diumenge 5 de maig a Torredembarra. La diada es celebrarà al parc de Can Llovet a les 11.30 hores i també comptarà amb la presència dels Nois de la Torre, els Xiquets de Reus i els Xiquets del Serrallo.

Pilar de quatre dels Xiquets de Cambrils, a Altafulla / foto:cedida

 

Comenta aquest article