El CB Cambrils s'imposa a la pista del Calafell, cuer de la categoria

Partit de la primera volta de la lliga entre el CB Cambrils i el CB Valls, el passat mes de desembre | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet             Tercera Categoria                Grup 8

CB Calafell 71 - Hyundai CB Cambrils 76

HYUNDAI CB CAMBRILS: Àlex Rodríguez (27), Pablo Fernández (2), Pere Tost (26), Òscar Lázaro (4), Marc Torrente (10) – 5 inicial – Antonio Cañete (0), Pau Escrivà (3), Guillem Álvarez (4)

7 triples (4 Tost, 3 Rodríguez). 17/24 tirs lliures. 18 faltes personals. Sense eliminats.

Parcials: 19-15 / 29-36 / 49-55 / 71-76.

El Hyundai CB Cambrils es va presentar a la pista del Calafell, cuer de la categoria i descendit matemàticament, amb cinc baixes, degut a motius laborals. Aquesta circumstància va afectar el ritme inicial del partit, ja que els cambrilencs van sortir a l’expectativa, per poder aguantar físicament tot l’encontre. Els jugadors del Calafell, per altra banda, van sortir amb un ritme molt elevat i accelerat, amb una pressió molt alta, que va sorprendre al Cambrils. El desavantatge cambrilenc era de 9 punts a poc més d’un minut pel final del primer quart (19-10). Un cop els cambrilencs van entrar plenament en el partit, van poder superar constantment la pressió a tota pista, i amb una bona activitat defensiva van retallar la distància i posar-se per davant en el marcador. En el segon quart el parcial va ser de 10 a 21, i es va arribar al descans guanyant per 7 punts (29-36).

Després del descans, el joc no va variar i l’Hyundai CB Cambrils anava superant el joc del Calafell, amb un joc ràpid i elèctric. En el minut 27, el marcador era de 34 a 51, que feia pensar que el partit estava totalment trencat. Els jugadors cambrilencs van relaxar-se, i el Calafell ho va aprofitar per a acostar-se en el resultat, millorant el seu encert cara a cistella. Al final del tercer quart la diferència era de 6 punts (49 a 55). En el darrer quart, les anotacions s’alternaven pels dos equips, fins que a poc més d’un minut i mig el marcador era molt ajustat, guanyant el Cambrils només per 2 punts (67 a 69). En el temps restant, l’encert dels tirs lliures i la bona defensa en el darrer minut, va permetre assegurar la victòria cambrilenca, que es va concretar en 5 punts, amb una cistella sobre la botzina.

Aquest proper diumenge 5 de maig, a les 12:30, el Hyundai CB Cambrils juga el seu darrer partit a casa de la temporada, enfrontant-se al Claret de Valls. Els cambrilencs tenen a tocar la 4a posició del grup, i seguiran lluitant per assolir-la.