Esports

Futbol sala

El Mediterrani empata a la pista de l'Alforja

Per Redacció

Imatge del partit disputat entre el Mediterrani i l'Alforja, corresponent a la primera volta de la competició
Imatge del partit disputat entre el Mediterrani i l'Alforja, corresponent a la primera volta de la competició | Berta Ruiz

Futbol sala         Divisió d'Honor Catalana           Grup 3

Alforja FS 2 - CFS Mediterrani 2

Partit molt disputat el que es va jugar aquest passat diumenge a la tarda a Alforja. El Mediterrani va començar el partit amb un domini del joc, però sense acabar de concretar. Va disposar de fins a quatre ocasions clares de gol però sense materialitzar-ne cap i s'arribava al descans amb un empat sense gols. A la segona part seguia el domini del Mediterrani i, finalment, aconseguia avançar-se en el marcador amb un gol d'Àngel. L'Alforja, per la seva part, aconseguia empatar el partit en un contraatac amb superioritat. Però els jugadors cambrilencs seguien a la seva dinàmica, creaven bones jugades d'atac i, fruit d'això, aconseguien l'1 a 2 amb una gran jugada d'Àngel que materialitzava Albert Chàfer. Però al final, l'equip local aconseguia l'empat a falta de 47 segons. Per no ser menys, el Mediterrani sortia a jugar de 5 i va estar a punt de marcar el tercer gol però la pilota va acabar al pal de la porteria local.
Al final un bon empat i un punt més cap a la permanència de l'equip. Cal destacar la gran entrega, la lluita i l'esforç de tot l'equip. Aquest proper dissabte el Mediterrani jugarà al Palau Municipal d'Esports davant el Futsal Valls, equip que es troba empatat a punts amb el Mediterrani.

Comenta aquest article