Esports

Futbol

El Cambrils Unió aconsegueix un triomf davant l'Almacelles que li permet somiar amb la salvació

Per Redacció

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i l'Almacelles, disputat el passat dissabte
Un moment del partit entre el Cambrils Unió i l'Almacelles, disputat el passat dissabte | Berta Ruiz

Futbol          Primera Catalana              Grup 2

Cambrils Unió 1 - EFAC Almacelles 0

Victòria in extremis del Cambrils Unió davant l'EFAC Almacelles que li permet somiar amb la sortida de la zona de descens quan falten quatre jornades per acabar la competició. Tot i això, d'aquestes quatre jornades que resten, el Cambrils Unió ha de jugar tres partits fora de casa i només un a casa.

L'Almacelles venia d'haver aconseguit una sola victòria en els darrers 10 partits que ha disputat. És un equip que es troba a la zona central de la classificació, sense opcions a l'ascens ni amb perill de descens. El Cambrils Unió, conscient que no pot desaprofitar les poques opcions que li queden, va sortir amb més empenta i ganes sobre el terreny de joc. En el decurs de la primera part, els cambrilencs van disposar de diverses ocasions de gol que van ser desarticulades, en gran part, pel porter visitant. Amb el resultat d'empat a zero es va arribar a la mitja part.

A la represa, l'Almacelles va sortir amb una mica més d'intensitat però sense incomodar la porteria local donades les imprecisions dels seus jugadors. El Cambrils Unió anava per feina i va aconseguir el premi del gol, al minut 84 de partit, gràcies a una impressionant canonada de Matthew Clewley que va colar la pilota per l'escaire de la porteria rival. Els darrers minuts de partit, però, van ser molt intensos. Àlex, el central de l'equip cambrilenc, va ser expulsat al minut 89 al veure la segona targeta groga deixant l'equip cambrilenc, en els darrers instants del partit, amb un home menys. Després d'això, el porter local Sergi Fuertes va fer una gran aturada per impedir el que hauria estat el gol de l'empat.

El Cambrils Unió agafa aire i se situa en tercera posició començant per la cua i a tres punts de la salvació quan falten quatre partits per finalitzar la competició. Aquest proper diumenge, el Cambrils Unió té un desplaçament complicat al camp del reforçat Andorra, equip que ocupa la tercera posició de la classificació.

Comenta aquest article