Informació general

Eleccions generals

La participació a Cambrils, a les 14h, supera el 43%

La jornada electoral d'avui està enregistrant un índex de participació molt per sobre del que era habitual a les darreres eleccions generals i s'enfila uns 13 punts per sobre de les eleccions de fa tres anys

Per Redacció

Afluència de votants, a mig matí, al col·legi electoral del Joan Ardèvol
Afluència de votants, a mig matí, al col·legi electoral del Joan Ardèvol | Josep M. Ferrando

La jornada electoral d'avui està enregistrant un índex de participació molt per sobre del que era habitual a les darreres eleccions generals. A Cambrils el percentatge de vots ha arribat al 43,06% a les 14 h, uns 13 punts per sobre del que es va enregistrar a la mateixa hora a les eleccions generals de l'any 2016 en què es va arribar al 30,86% a aquesta mateixa hora. A nivell de Catalunya la participació és d'11 punts més que ara fa tres anys.

D'altra banda, el ritme de participació als 10 col·legis electorals cambrilencs continua sent alt i tot apunta a que s'assoliran percentatges propers al 75% de participació.

En un altre ordre de coses, l'alcaldessa, Camí Mendoza, número sis de la llista d'ERC a la demarcació de Tarragona ha votat aquest matí, poc abans de les 12h al col·legi Joan Ardèvol, acompanyada del cap de files de la candidatura, Jordi Salvador.

Camí Mendoza, número sis de la llista d'ERC, acompanyada per Jordi Salvador, cap de files de la candidatura, aquest matí / foto: Josep M. Ferrando

 

Comenta aquest article