Informació general

La campanya "Cambrils solidari" recapta més d'11.500 euros per a la Marató de TV3

Per Judit Pinazo, Berta Ruiz



El CEIP Guillem Fortuny va participar amb un mercadet solidari i un berenar popular
Un any més, Cambrils es va sumar a la Marató de TV3 amb nombrosos actes solidaris que s'han anat fent al llarg d'aquestes darreres setmanes. Durant aquest cap de setmana es van concentrar la majoria dels actes de la campanya "Cambrils solidari" per recaptar fons per a la Marató de TV3, dedicada enguany a la recaptació de fons per a la investigació del dolor crònic. Enguany, Cambrils aportarà 11.630,02 euros a la Fundació de la Marató de TV3.

El Parc del Pescador va ser l'escenari ahir al matí de diferents activitats, on les associacions van muntar les seves parades, com l'Associació de Malalts i Familiars del Trastorn Bipolar que van vendre diferents objectes com samarretes i gorres, mentre que l'Associació de Dones Amunt va preparar per a l'ocasió una bona quantitat de dolços solidaris, que també es van vendre durant tot el matí. D'altra banda, també hi va haver venda de llibres de segona mà i la confecció d'un mural de la Marató, organitzat des de la Lliga contra el Càncer, Càrites Sant Pere i Mans Unides.

Durant bona part del matí també es van fer alguns espectacles a càrrec de la Nit d'Artistes, com actuacions musicals, màgia i xanquers. També hi va haver ballada de sardanes i ball country a càrrec dels Amics de la Sardana. I el Club d'Atletisme Cambrils també va organitzar el Cros Popular Solidari a la riera d'Alforja.

El dissabte també es van fer altres activitats, com el mercadet solidari al pati de l'escola del CEIP Cambrils, amb la venda de treballs manuals elaborats per tots els alumnes del centre. Cada classe va elaborar diferents objectes, que es van vendre al preu de 2 euros. D'altra banda, l'AMPA de l'escola va organitzar com cada any la Festa de Nadal, amb una xocolatada popular –enguany al preu d'1 euro per col·laborar amb la Marató– i diferents tallers per a la canalla. El mateix dissabte al vespre també es va fer el concert de Nadal amb el Coro Amalur a l'església de Santa Maria de Vilafortuny i un sopar solidari i una rifa popular solidària al Centre Cívic Nou Cambrils.

I el passat divendres dia 15 de desembre, els alumnes del CEIP Guillem Fortuny també es van voler unir als actes organitzats per tal de recaptar diners per la Marató de TV3. Per fer-ho van organitzar un mercadet solidari que va tenir un gran èxit. En el mercadet s'hi podien trobar tot tipus de detalls nadalencs confeccionats pels alumnes del centre, des dels de P3 fins als de 6è de primària. També hi havia una parada amb tota classe de dolços elaborats per les mestres del centre. Per altra banda, durant la tarda de divendres, al Casal Municipal de la Gent Gran, es va fer la tradicional Festa de Nadal, amb l'actuació del grup de teatre del casal Bon Rotllo que va representar "A sopar!! Feliç 2007". Després es va fer la rifa solidària –amb els objectes i regals comprats pels usuaris del Casal– contribuint amb la Marató amb donatius mínims de 2 euros. Seguidament, les Veus del Casal van oferir un petit concert i finalment, es va fer un berenar amb polvorons i cava per a tothom.

Divendres al vespre a l'ermita de la Mare de Déu del Camí, també es va fer el concert de Nadal a càrrec de l'Escola Municipal de Música i la seva orquestra de guitarres, el Cor Infantil i Juvenil i el Grup de Vent Crescendo.



Cambrils Solidari col·labora amb un total de 11.520,85 euros

Segons dades facilitades pel Departament de Benestar Social s'han recaptat un total d'11.520,85 euros, que van recaptar les següents entitats: l'Associació de Dones de Vilafortuny, 1.483 euros; Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, 1.793,17 euros; Cambrils Obert - Unió de Botiguers, 615,92 euros; l'Escola de Puntaires de Cambrils, 128,50 euros; CEIP Guillem Fortuny, 1.000 euros; Casal Municipal de la Gent Gran, 434,14 euros; Escola Municipal de Música de Cambrils, 655 euros; CEIP Cambrils i AMPA Cambrils, 587 euros; l'Associació Cultural de Vilafortuny, 1.040 euros; Associació de Veïns de Nou Cambrils - Sectorial de Dones, 844,28 euros; Omplim de colors - Passeig Albert, 27,61 euros; Omplim de colors - Casal Municipal de la Gent Gran - ONG Punt de Partida, 75,32 euros; Omplim de colors - Pl. Catalunya - Associació de Dones Amunt, 122,12 euros; Omplim de colors - Pl. Església Sant Pere - Càrites Sant Pere, 123,07 euros; Omplim de colors - Pl. Remendadores - Creu Roja Cambrils, 156,19 euros; Associació d'Afectats i Familiars del Trastorn Bipolar, 301,63 euros; Associació de Dones Amunt, 269,06 euros; Lliga contra el Càncer - Mans Unides - Càrites Sant Pere, 481,41; Nit d'Artistes, 96,48; Ràdio Cambrils, 152,22; Associació d'Amics de la Sardana, 67,81 euros; Club Atletisme Cambrils, 112 euros, i Coral Verge del Camí, 948,09 euros.

A banda, el CEIP Marinada i el CEIP Joan Ardèvol també han col·laborat amb la Marató, i han fet les seves aportacions econòmiques de manera directa al compte corrent de la Fundació de TV3.

Comenta aquest article