Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Primàries Cambrils fa públics els 21 noms de la seva llista electoral

Per Redacció

Imatge d'una reunió dels membres de la formació
Imatge d'una reunió dels membres de la formació | Cedida

El passat dimecres, es va presentar davant la Junta Electoral la llista amb les 21 persones que conformen la candidatura Primàries Cambrils-Primàries Catalunya, "una candidatura transversal, oberta, compromesa i representativa de tots els independentistes de la nostra ciutat". Segons un comunicat emès per la formació, la llista "la formen gent de tota mena i provinents de diferents camps, com per exemple, l’activisme veïnal, la defensa dels drets socials, la protecció del medi ambient, la cultura i la llengua catalanes. En resum, gent que s’estima Cambrils: una ciutat amb cor de poble".

Per a Primàries Cambrils-Primàries Catalunya "és fonamental aconseguir una alcaldia clarament independentista a Cambrils, per això la candidatura assumeix el compromís electoral de treballar per la independència i, conseqüentment, d’evitar la presència dels partits del 155 i de tots aquells que no rebutgin explícitament la repressió exercida sobre l’independentisme per part de l’Estat espanyol al govern de l’Ajuntament de Cambrils".

Segons la formació, "els partits 'de sempre' han demostrat que són capaços, malgrat la repressió patida pels seus dirigents, de mantenir un pacte de govern amb qui exerceix aquesta repressió. En un moment tan transcendental com l’actual, no ens podem permetre que es mantinguin aquesta mena de pactes. Les properes eleccions municipals són una gran oportunitat per organitzar-nos tal com ja vam fer l’1 d’octubre de 2017, des de tots els barris de Cambrils, per superar la repressió i les imposicions que ens encotillen i poder assolir el nostre objectiu final: la independència de Catalunya i aconseguir que tots els ciutadans puguin percebre els avantatges de viure en un país completament lliure. Si bé el procés de Primàries va néixer amb la voluntat d’unir tots els partits independentistes en una sola llista on tots els ciutadans poguessin votar i decidir-ne els components, els partits 'de sempre' no s’hi van voler sumar, prioritzant les seves sigles a la unitat de l’independentisme. Precisament per això va tirar endavant el projecte de Primàries Cambrils-Primàries Catalunya: per superar les divisions de la partitocràcia i retornar el poder al poble. Primàries Cambrils pretén ser l’instrument per mobilitzar tot el vot independentista de Cambrils, cal tenir en compte que les Primàries celebrades el passat 23 de febrer van ser les més concorregudes (7 candidats, que són els 7 primers components de la llista) i més participatives (més de 250 electors van votar) que s’han fet mai a Cambrils.

Els components de la llista són (els 7 primers segueixen l’ordre segons el número de vots obtinguts el 23 de febrer):

-Teresa Recasens Simó

-Josep Ma. Riba Sarrà

-Albert Oller

-Núria Buira Clua

-Àngel Cabré

-Froilan Olesti Rayo

-José Manuel Sánchez Berna

-Sílvia Torrell Fortuny

-Ma. José Martí Tassier

-Antoni Azón i Masoliver

-Rosa Escoda Sorrius

-Marta Torres Fito

-Adolf Sol Ribalta

-Teresa Maria Grau i Miró

-Fermin Plana Boix

-Joan Maria Recasens Massagué

-Joan Vilanova

-Rosa Maria Armengol Musté

-Misericòrdia Borrel i Montagut

-Maria Nieves Paniza Potrony

-Maria del Camí López Figuerola

El dimecres 24 a les 20:30 es farà la presentació de la llista a tots els electors de Primàries Cambrils-Primàries Catalunya a la plaça del Setge.

 

 

 

Comenta aquest article