Cultura

Sant Jordi

Llibres i roses al Mercat de Sant Jordi, durant tot el dia d'avui, al Port de Cambrils

Per Redacció

Detall d'unes roses de Sant Jordi
Detall d'unes roses de Sant Jordi | Berta Ruiz

Avui, 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, els llibres i les roses seran ben presents als carrers de Cambrils. Com cada any per aquesta data tan assenyalada, durant tot el dia el port s’omplirà amb les parades de llibres i flors del tradicional Mercat de Sant Jordi, organitzat per la Unió de Botiguers de Cambrils i Cambrils Obert. Al migdia, la companyia Teatre Nu, presentarà “Teatre arrossegat de Catalunya”, i a les 18 hores hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània i els Amics de la Sardana de Cambrils. Enguany, el Mercat de Sant Jordi –que es va obrir el passat diumenge– compta amb un total de 19 carpes de 8 establiments: hi ha dues llibreries, tres floristeries i tres més amb diferents detalls i obsequis de Sant Jordi.

Properes activitats del programa Dies de Llibres

Demà, 24 d'abril, tindrà lloc una hora del conte a càrrec de Montse Parra titulada "Contes de ratolins" –per a infants de 0 a 3 anys– a la Biblioteca Josep Salceda i Castells. L'endemà dijous 25 d'abril, el Centre Cultural de Cambrils acollirà la presentació del llibre de relats “Dues dones nues”, escrit per la directora de cinema Maria Ripoll i la periodista i escriptora Elisenda Roca.

Per aquest dissabte 27 d'abril, a partir de les 10 hores a la Biblioteca, es farà un esmorzar literari amb l'escriptora cambrilenc Susana Rubiom autora de la trilogia d'Alexia –publicada per Penguin Random House–.

Comenta aquest article