Esports

Balls esportius

La II Iberica Dancesport abaixa el teló després de quatre dies de competició internacional

Per Redacció

Un moment de la competició de balls esportius disputada del 18 al 21 d'abril
Un moment de la competició de balls esportius disputada del 18 al 21 d'abril | Cedida

La segona edició de la Iberica Dancesport va abaixar el teló, el passat diumenge 21 d'abril a la nit, després de quatre dies d'intensa competició d'alt nivell internacional. Per començar, el dijous a la nit s’obrien les portes del Palau Municipal d'Esports per acollir el primer Iberica Training Day de Ball Esportiu. En els dies posteriors es van succeir les competicions habituals, així com algunes novetats d'enguany com l'International Open Caribbean Dances i el International Cup Choreographic Dance que van omplir de ritme, color i dansa d’alt nivell el pavelló amb coreografies molt originals i diverses.

Dissabte, el públic també va poder gaudir d’una nova competició a Cambrils: el campionat d'Espanya de Breaking B-Girl en el què, la barcelonina Sofi va quedar en primera posició i serà l'encarregada de representar a Espanya a les Olimpíades de Xina en aquesta modalitat de ball que recentment ha esdevingut competició olímpica.

Per altra banda, diumenge es van disputar algunes de les competicions més esperades com el Dse European Children Gran Prix en el què les parelles formades pels espanyols Pablo Munoz Medina i Claudia Brull Panadero van aconseguir la primera posició del podi en les categories Junior II Standard i Junior II Latin. Diumenge a la nit també va tenir lloc l'emocionant final del WDSF World Open Standard amb la victòria dels lituans Edgars Linis i Eliza Ancane.

Es poden consultar la resta de classificacions a: http://es.ibericadancesport.com/resultados

2.280 esportistes de 30 països

La segona edició de la Iberica Dancesport ha comptat amb una important afluència de públic amb més de 2.100 persones; una quantitat superior a la de l’any anterior. La competició també ha superat les expectatives de l'organització amb 2.280 esportistes de 30 països diferents i 49 jutges provinents d’arreu del mon.

Per segon any consecutiu, l'esdeveniment va ser organitzat i produït per Anada Events amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils. També s'ha comptat amb la col·laboració de diferents entitats com la FEBD (Federació Espanyola de Ball Esportiu) i la World Dance Sport Federation, així com la col·laboració dels diferents sponsors i patrocinadors.

Diferents imatges de la segona edició de la Iberica Dancesport disputada a Cambrils

 

Comenta aquest article