El Laguna perd a la pista del Lleida B i cedeix el lideratge del grup a falta de cinc jornades

Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol sala           Divisió d'Honor Catalana          Grup 3

Rest. Lo Caragol Lleida B 7 - CFS Laguna 3

El Laguna es desplaçava, la passada jornada, a la pista del Lleida B –equip que està situat en la quarta posició de la classificació– i va perdre de forma contundent davant de l'equip lleidatà. En el minut 5 de joc s'avançaven els locals, però tan sols set minuts després, els cambrilencs feien l'empat obra de Pujol. Abans del descans, el Lleida marcava el segon i prenia novament avantatge en el marcador. Al començament del segon període, l'equip local tornava a marcar situant el 3 a 1, tot i que Tejera retallava distàncies als pocs segons. El marcador ajustat de 3 a 2 es va mantenir durant els deu minuts següents de la segona part, però en tan sols quatre minuts –entre els minut 31 i 35 de joc–, el Lleida B feia tres gols més que complicava les coses al Laguna, situant un ampli 6 a 2. En el minut 36, Tejera escurçava diferències. A falta de dos minuts pel final, els lleidatans anotaven el setè i definitiu gol.

Amb aquesta derrota, el Laguna cedeix el liderat després d'encapçalar la classificació durant moltes jornades. La victòria de La Sentiu li dóna el liderat amb 44 punts i el Laguna se situa a dos punts de diferència. L'equip reprendrà la competició de lliga el dissabte 27 d'abril, a les 17.30 hores, quan rebrà la visita de l'Agramunt –cinquè classificat–.