Societat

Entitats

El Banc del Temps de Cambrils commemora el seu 10è aniversari amb un record als socis fundadors

Per Lluís Rovira i Barenys

L'homenatge als socis fundadors del Banc del Temps de Cambrils va encetar la commemoració dels 10 anys de l'entitat
L'homenatge als socis fundadors del Banc del Temps de Cambrils va encetar la commemoració dels 10 anys de l'entitat | Lluís Rovira i Barenys

El parc del Pescador va acollir, aquest passat dissabte al matí, la festa del 10è aniversari del Banc del Temps de Cambrils. L’acte es va iniciar amb un reconeixement als socis fundadors. Es van lliurar quatre obsequis, consistents en unes obres de l’artista Teresa Mariné, per a destacar el naixement del Banc del Temps a Cambrils. Van rebre aquest guardó Júlia García, Pepita Ferrando, Justo Muñiz i un quart a la memòria de Francesc Mur i que van recollir els seus fills. Tal com es va destacar a l’acte, van ser els veïns de l’Eixample Platja Francesc Mur i Júlia García els impulsors inicials de la constitució de l’entitat, l’any 2009.

A continuació es va fer una narració del “Temps dels Contes Contats”, a càrrec d’Elisabeth Ulibarri, i, posteriorment, una performance sota el nom de “Arqueologia del Temps”, a càrrec de Pere Estadella i Jordina Ros, que establia una acció d’intercanvi d’objectes amb els que havien portat la gent. A banda, com a complement dels actes commemoratius del 10è aniversari del Banc del Temps, hi havia una zona de vermut i tapes a càrrec de Cambrils Coqvinària, un punt d’informació sobre el Banc del Temps de Cambrils i una exposició de fotografies sota el títol de “Estones compartides”.

Comenta aquest article