Bàsquet

El CB Cambrils femení lluita davant del Ploms Salle Reus B, però perd després d'anar tot el partit a remolc

Imatge de l'enfrontament entre el CB Cambrils femení i el Ploms Salle Reus B, disputat el passat diumenge | Berta Ruiz

Bàsquet femení                  Tercera femenina

CB Cambrils 40 - Ploms Salle Reus B 47

El Hyundai - CB Cambrils va lluitar per imposar-se al Ploms Salle Reus B però, finalment va perdre després d’anar a remolc durant bona part del partit. Ja des de l’inici, les reusenques es van començar a distanciar. Tot i que la primera cistella del matx va ser de l'equip local, les visitant van encadenar de seguida un parcial de 0-9 que els donava avantatge. El segon quart començava amb una tímida remuntada del CB Cambrils, però les pilotes perdudes en aquest període no deixaven que les cambrilenques poguessin remuntar abans del descans, encaixant un nou parcial de 0-8.

En la represa, el partit es va igualar però va ser el moment en el què es va donar la màxima diferència visitant amb 13 punts amunt. A més, el darrer període va ser molt més travat, fet que va afavorir les jugadors del CB Cambrils, que es van imposar en el parcial. Per la seva part, el Ploms Salle Reus només va haver d’administrar la seva renda en aquests darrers 10 minuts, i el CB Cambrils va acabar perdent un partit on, tret dels primers minuts, va anar sempre a remolc.