Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Juan Carlos Romera, alcaldable de Ciutadans Cambrils a les properes eleccions municipals

Per Redacció

Els cinc primers candidats de la llista de Cs. D'esquerra a dreta: Patrícia de Miguel, Maria Muñiz, Juan Carlos Romera, Santi Gámez i Yolanda Burgos
Els cinc primers candidats de la llista de Cs. D'esquerra a dreta: Patrícia de Miguel, Maria Muñiz, Juan Carlos Romera, Santi Gámez i Yolanda Burgos | Cedida

Ahir, l'agrupació de Ciutadans Cambrils va fer pública, a través de les seves xarxes socials, la llista dels cinc primers noms de la seva candidatura que concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. L'alcaldable de la formació taronja serà Juan Carlos Romera; la número 2 és Maria Muñiz; el número 3 és Santiago Gámez –actual regidor no adscrit de l'Ajuntament de Cambrils i, anteriorment regidor de l'NMC–; el número 4 de la llista és per a Patrícia de Miguel –actual regidora de la formació taronja a l'Ajuntament de Cambrils i que repeteix en el mateix número que ara fa quatre anys– i, la número 5 de la candidatura és Yolanda Burgos.

Aquests cinc primers llocs de la candidatura de Ciutadans es van presentar en un acte públic celebrat al Centre les Basses aquest passat dimarts al vespre. Aquest acte sembla ser que només anava adreçat a la militància i simpatitzants.

L'alcaldable de la formació, Juan Carlos Romera

Nascut a Tarragona, Juan Carlos Romera és un economista amb perfil tècnic en les àrees administratives en una empresa multinacional. Actualment és director Financer/Gerent en el sector industrial. És llicenciat en Ciències Econòmiques per la URV, i diplomat en Ciències Empresarials. També va estudiar un màster en Finances i Gestió Bancària. Es va afiliar a Ciutadans al 2015.

 

 

Comenta aquest article