Esports

Judo

Quatre judokes cambrilencs competeixen a la Copa Catalunya sènior

Només un d'ells, l'Emanuel Toscano, va penjar-se la medalla d'or del seu pes

Per Miquel A. Díaz

Els quatre judokes cambrilencs que van competir a la Copa Catalunya sènior
Els quatre judokes cambrilencs que van competir a la Copa Catalunya sènior | Cedida
El passat dissabte 6 d'abril, al Poliesportiu Municipal de Llars Mundet (Barcelona), la Federació Catalana de Judo va organitzar la Copa Catalunya Sènior –campionat puntuable en la categoria reina per formar l'equip català a l'hora de seleccionar als judokes que participaran al Campionat d'Espanya sènior–. El Club Escola de judo Dojo Cambrils va participar amb quatre  judokes: Àlex Caballero al pes de 60 kg., Abdallah Rachedi a -66 kg., Emanuel Toscano -81 kg., i Paula Comes al pes de -63 kg. Aquesta era la primera vegada que els judokes cambrilencs participaven en aquesta competició, perquè l'Àlex i l'Emanuel són júniors d'últim any i la Paula i l'Abdallah són júniors de segon any. Per tant, els suposava competir en una categoria superior a la seva, la categoria més forta, la categoria absoluta.

Tots quatre van disputar bons combats tot i que l'únic que va poder pujar al podi va ser l'Emanuel, que va quedar campió del seu pes i va demostrar que serà una futura promesa la temporada vinent quan canviï de categoria. Per la seva part, l'Àlex Caballero va disputar tres combats, guanyant el primer i perdent els dos següents. L'Abdallah va disputar dos combats i no va poder guanyar cap, igual que la Paula que tot i lluitar de valent tampoc va poder guanyar cap. L'Emanuel va disputar cinc combats magnífics i no va donar opcions als seus adversaris. El cambrilenc va aconseguir penjar-se la medalla d'or del seu pes.

Destacar també que les judokes cambrilenques Ana Garcia al pes de -52 kg. i Virginia Giménez al pes de -70 kg. –que actualment entrenen amb el club Dojo Lleida– van assolir la medalla d'or i  la medalla d'argent, respectivament.

Emanuel Toscano, el segon per l'esquerra, en la primera posició del podi

 

Comenta aquest article