Esports

Futbol sala

El Mediterrani suma els tres punts en la visita a la pista de l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Partit de la primera volta de la lliga entre el Mediterrani i l'Hospitalet de l'Infant, disputat el passat novembre
Partit de la primera volta de la lliga entre el Mediterrani i l'Hospitalet de l'Infant, disputat el passat novembre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                Divisió d'Honor Catalana             Grup 3

CD L'Hospitalet de l'Infant 1 - CFS Mediterrani 5

Partit dominat i controlat de principi al final pel Mediterrani que va ser clarament superior a l'equip local. El partit començava amb l'Hospitalet que renunciava a l'atac i deixava la iniciativa al Mediterrani. D'aquesta manera i desprès d'alguna ocasió de gol arribava el 0-1 mitjançant Xavi Medina, desprès d'una gran jugada d'Albert Chafer al minut 13, però poc durava l'alegria dels cambrilencs ja que l'Hospitalet aconseguia empatar al minut 14 transformant un penal. Però l'empat només va durar uns segons ja que al treure la pilota de mig camp la jugada acabava en gol, ajustat al segon pal, fet per Àngel. El Mediterrani seguia assetjant la porteria contrària i així arribava l'1 a 3, amb gol d'Abdel en servei de córner. Amb aquest resultat s'arribava al descans.
La segona part començava amb l'Hospitalet intentant retallar distàncies, però tornava a ser el Mediterrani qui marcava i feia pujar l'1 a 4 al marcador gràcies al porter Jaume que marcava des de la seva porteria desprès de realitzar una bona aturada. I ja per acabar de rematar la feina, Fran tancava el marcador sortint des del darrera i fent una bona combinació que suposava l'1 a 5 definitiu. El resultat va ser curt per les ocasions de que va disposar l'equip cambrilenc, però el mes important són els 3 punts que els apropa una miqueta més al seu objectiu.

El partit corresponent a la propera jornada es disputarà el proper dilluns 15 d'abril a les 21h, al Palau Municipal d'Esports, davant el CFS El Catllar.

Comenta aquest article