Esports

Tir al plat

Tercera posició per al tirador Antonio Ruiz Nat al campionat de Catalunya de fossat olímpic per categories

Per Redacció

Antonio Ruiz Nat, amb samarreta vermella, al podi de la competició
Antonio Ruiz Nat, amb samarreta vermella, al podi de la competició | Cedida

El passat diumenge 7 d'abril es va celebrar el campionat de Catalunya de fossat olímpic per categories a les instal·lacions olímpiques de Mollet del Vallès. A la competició hi van prendre part un total de 84 tiradors d'arreu de Catalunya, entre els quals hi era el cambrilenc Antonio Ruiz Nat. La jornada es va presentar amb una climatologia complicada i adversa, ja que al mig de la prova va començar a ploure i a fer vent.

Després de tirar els 125 plats, Antonio Ruiz Nat es va classificar en quarta posició fent un resultat de 112 sobre 125, accedint així a la final els sis millors tiradors. En aquesta fase final, els tiradors havien de tirar 25 plats amb un sol tir i s'eliminava al tirador amb menys plats trencats. Després s'hi afegien 5 plats més i s'anava eliminant als tiradors successivament fins a quedar-se dos que havien de disparar un total de 50 plats. Finalment, el cambrilenc va quedar classificat en la tercera posició fent un total de 32/40 plats. A destacar que la tirada final es va fer amb pluja i mala visibilitat.

Per altra banda, el dissabte 30 de març a Tarragona, es va disputar la Copa Clever amb la participació de 72 tiradors. En aquesta ocasió, Ruiz Nat va assolir la 4a posició amb un total de 94/100.

Antonio Ruiz Nat lamenta la manca de suport de l'Ajuntament

El tirador cambrilenc Antonio Ruiz Nat lamenta la manca de suport per part de l'Ajuntament de Cambrils. Segons ha manifestat, "porto uns quatre o cinc anys a un nivell molt alt i mai he rebut cap tipus de reconeixement per part de l'Ajuntament ni del regidor d'Esports. Veig companys d'altres localitats properes que porten els logos dels seus ajuntaments i participen a les gales de l'esport dels seus municipis. Jo, en més de 20 anys, només he assistit a una gala de l'Esport. Li recordo al regidor d'Esports que el tir al plat és una modalitat olímpic i el convido a visitar un camp de tir i veure la dificultat d'aquest esport.

Comenta aquest article