Esports

Vela

El regatista Jordi Xammar es penja la medalla de plata al 50 Trofeo Princesa Sofía

A la competició també hi van prendre part part els regatistes del CN Cambrils, Carla i Marta Munté i Món Cañellas i Marcelo Cairo

Per Redacció

Jordi Xammar i Nico Rodríguez en un moment de la competició
Jordi Xammar i Nico Rodríguez en un moment de la competició | Cedida

El regatista del Club Nàutic Cambrils Jordi Xammar va aconseguir la preuada segona posició del 50 Trofeo Princesa Sofía després de sis intenses jornades a l'aigua. Partint des de la quarta posició i amb el subcampionat com a únic objectiu, Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez van brillar aquest passat dissabte 6 d'abril per a finalment poder celebrar el seu magnífic treball.

El 50 Trofeo Princesa Sofía Iberostar es va disputar a la Badia de Palma amb 10 classes i una participació rècord de 849 embarcacions i 1.200 regatistes de 67 països. Una competició que va tenir condicions molt variables de vent però que, aquest passat dissabte, amb ratxes per sobre dels 20 nusos i onades de més de metre i mig va donar una última jornada molt emocionant. De fet, les extremes condicions de vent de dissabte, que van posar en dificultats a la majoria de la flota, van fer que els 49er, els 49erFX i Nacra 17, no tinguessin opcions de navegar. Precisament en 49erFX competien Carla i Marta Munté, del Club Nàutic Cambrils, que es van mantenir en la posició 22 després de 15 proves. Els altres dos regatistes del Club Nàutic Cambrils participants, Món Cañellas i Marcelo Cairo, van competir en Làser Standard acabant 72 i 108 respectivament.

El 50 Trofeu Princesa Sofia Iberostar va estar organitzat pel Club Nàutic S'Arenal, el Club Marítim Sant Antoni de la Platja, el Reial Club Nàutic de Palma i les federacions de vela balear i espanyola.

Comenta aquest article