El Cambrils Unió salva un punt davant del Manresa, però no surt de la zona de descens

Partit entre el Cambrils Unió i el Manresa, disputat el passat dissabte
Partit entre el Cambrils Unió i el Manresa, disputat el passat dissabte | Berta Ruiz

Futbol          Primera Catalana         Grup 2

Cambrils Unió 2 - Manresa

El Cambrils Unió va salvar un empat en el seu partit contra el Manresa, disputat el passat dissabte a la tarda. Els cambrilencs, que rebien al segon classificat del grup, es van avançar en el marcador en el minut 10 mitjançant un gol obra d'Erik. L'avantatge local però, no va durar massa i dotze minuts després, l'equip manresà feia l'empat. Amb l'empat d'1 a 1 es va arribar al descans. Als sis minuts de la represa, el Manresa feia el seu segon gol i capgirar el marcador advers. El Cambrils Unió ho va seguir intentant, però no va ser fins pràcticament a les acaballes del partit que va obtenir el premi del gol. Erik, novament, situava l'empat a dos en el minut 86, i salvava un punt per a l'equip cambrilenc que encara està situat en zona de descens. Amb aquest resultat, el Cambrils Unió sumava el seu tercer empat consecutiu.

La propera jornada, l'equip es desplaçarà al camp del Júpiter –tretzè classificat i que marca la zona de salvació–.