Informació general

La Policia Local deté dos menors cambrilencs per robar un ciclomotor a l'Horta de Santa Maria

Per Redacció

El passat dimarts a les 18.40 hores dos joves, veïns de Montbrió, van informar una patrulla de la Policia Local de Cambrils que feia aproximadament una hora els havien robat un ciclomotor al passeig marítim a la zona de l'Horta de Santa Maria. Els joves es van dirigir a la comissaria de la Policia Local per presentar la corresponent denúncia i mentrestant es va efectuar una intensa batuda que va permetre localitzar dos menors mentre desmuntaven peces del vehicle que poc abans havien robat als joves de Montbrió.

Els dos joves que manipulaven el ciclomotor intentant treure la matrícula estaven prop del carrer de la Tramuntana i van ser identificats com D.B.G de 15 anys i C.A.G de 14 anys, tots dos veïns de Cambrils. Els agents van poder recuperar diverses peces del vehicle que ja havien desmuntat i portaven a sobre, i els van intervenir una navalla. Els agents van procedir a la detenció preventiva dels menors, que van passar ahir a disposició de la Fiscalia de Menors.

Accident

També el mateix dia, dimarts dia 12, a les 11.40 hores del matí es va produir un accident sense ferits en la intersecció dels passeig de La Salle amb el pont del carrer de Santa Joaquima de Vedruna. Una dotació de la Policia Local va acudir al lloc dels fets i va prestar l'auxili necessari. A més, va posar una denúncia a un dels conductors per desobediència greu als senyals dels semàfors.

Comenta aquest article