Societat

El Departament de Benestar Social ha dut a terme un any més la campanya de Nadal de recollida de joguets

Per Berta Ruiz



Recollida de joguets al Centre Les Basses el Nadal de l'any passat
Des del Departament de Benestar Social s'ha dut a terme, un any més, la campanya de recollida de joguets per als nens i nenes de Cambrils que viuen en una situació desfavorida.

L'objectiu de la campanya, sota el nom "Fem realitat el somni de Nadal. Regala il·lusió i solidaritat", era recollir el màxim de diners possibles a través d'aportacions solidàries que els ciutadans han fet a les guardioles solidàries dipositades en diverses botigues del municipi i a través de la recollida de joguets nous, o pràcticament nous, que s'han recaptat en diferents punts de la localitat fins al passat dilluns 18 de desembre.

Segons dades facilitades pel Departament de Benestar Social, enguany s'han sol·licitat joguets per a 150 nens i nenes del municipi. Amb la campanya de guardioles de Nadal s'han recaptat 510,01 euros, que es destinaran a la compra de joguets, ja que el nombre de joguets recollits resulta insuficient. També es destinarà a la compra de joguets la quantitat de diners recaptada pel Club Nàutic de Cambrils en el concurs de pesca fet el passat mes d'octubre –un total de 383,38 euros– que s'han donat a l'Ajuntament i al Departament de Benestar Social per a aquesta causa.

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament pretén fer possible que tots els nens i nenes sense recursos puguin rebre els joguets que amb tanta il·lusió esperen.

Les famílies que hagin presentat la sol·licitud podran recollir els joguets, el proper dia 2 de gener a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran, entre les 11 i les 13 hores.

Comenta aquest article