Futbol sala

El Laguna perd a la pista del Maristes Montserrat de Lleida i ajusta al màxim la zona alta de la classificació

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Laguna i el Maristes Montserrat Lleida, disputat el passat novembre | Berta Ruiz

Futbol sala           Divisió d'Honor Catalana          Grup 3

Maristes Montserrat Lleida 4 - CFS Laguna 2

El CFS Laguna va caure derrotat a la pista del Maristes Montserrat de Lleida –setè classificat–, aquesta darrera jornada de lliga, i ajusta al màxim la zona alta de la classificació. L'equip cambrilenc es va avançar en el marcador en el minut 10 de partit mitjançant Pujol, però l'avantatge va ser neutralitzat immediatament per l'equip local. Sis minuts després, els lleidatans feien el segon gol i en poc més de tres minuts marcaven dos gols més que deixaven un ampli marcador de 4 a 1 abans del descans. En la segona part, el Laguna va ser incapaç de capgirar el marcador. Només a les acaballes del temps reglamentari, en el minut 36, Bryan va poder fer el segon gol que deixava el definitiu 4 a 2.

Amb aquest resultat, la distància del Laguna amb el segon classificat –La Sentiu– s'escurça a un sol punt. Els cambrilencs tenen 39 punts, mentre que l'equip barceloní s'acosta amb 38 punts. El proper partit del Laguna serà aquest dissabte 6 d'abril, a les 17.30 hores, amb la visita de l'Alcoletge –vuitè classificat del grup–.