Informació general

La Unió de Botiguers i l'associació Vilacentre fan un balanç molt positiu dels seus mercats nadalencs

Per Berta Ruiz

 
 
 A dalt, el pessebre instal·lat a la plaça de Catalunya i a baix, la Fira Regal de Nadal a la plaça d'Espanya
Durant els passats dies festius, del 6 al 10 de desembre, van estar instal·lats els dos mercats de Nadal de Cambrils. Enguany, a la Vila –a la plaça d'Espanya– es va muntar la Fira Regal de Nadal organitzada per l'Associació de Comerciants Vilacentre, mentre que a la Platja –a la plaça de Catalunya– es va fer el Mercat de Nadal organitzat per la Unió de Botiguers.

Mercat de Nadal

Ambdues associacions valoren molt positivament els resultats dels seus respectius mercats nadalencs. Al Mercat de Nadal organitzat per la Unió de Botiguers, hi van participar una vintena de parades, amb tot tipus d'articles nadalencs com torrons, cava, figures del pessebre, articles per decorar la llar, plantes i flors, peces de roba i pernils i embotits per a aquestes festes.
Segons els responsables de la Unió de Botiguers, els paradistes van quedar molt satisfets "per la imatge de qualitat que s'ha donat enguany", amb la instal·lació de carpes, les moquetes vermelles entorn de les parades i el pessebre de grans dimensions que es va situar al mig de la plaça, i el qual va aixecar una gran expectació entre els visitants i compradors. A més, l'afluència de gent, coincidint amb el pont, segons els organitzadors, va ser molt elevada.

Fira Regal de Nadal

Per la seva banda, l'Associació de Comerciants Vilacentre també valora molt positivament aquesta primera Fira Regal de Nadal. Enguany, un total de disset parades es van instal·lar a la plaça d'Espanya, amb una gran varietat de productes relacionats amb les festes nadalenques i també d'altres establiments del barri que van participar-hi.
A més, també es van fer activitats paral·leles que van tenir molta acceptació entre el públic, com els diferents tallers de manualitats i cuina o les activitats adreçades als més petits. Segons la presidenta de l'Associació de Comerciants Vilacentre –Teresa Recasens– "ha sigut molt positiu i considerem que ha anat molt bé, tant en l'aspecte social entre la relació dels paradistes i el barri, com en l'aspecte econòmic.
El balanç en general és molt positiu per ser la primera vegada. De cara a l'any que ve anirà tot més lligat, perquè enguany es va fer una mica de pressa".

Comenta aquest article