Hoquei

El Cambrils CH planta cara, però cau derrotat a casa davant del CP Riudoms

Partit del Cambrils CH i el CP Riudoms, disputat el passat dissabte
Partit del Cambrils CH i el CP Riudoms, disputat el passat dissabte | Berta Ruiz
Hoquei               Segona Catalana               Grup D

Cambrils CH 4 - CP Riudoms 6

El Cambrils CH va perdre, aquest passat dissabte a casa, per 4 a 6 contra el Riudoms –equip en promoció d'ascens–. El partit va començar amb ocasions per a les dues bandes però, en un arrossegament des de la frontal de l'àrea que va rebotar en un defensor, el Riudoms va anotar el 0 a 1. Minuts després, en un contraatac, els visitants van ampliar el marcador fent pujar el 0 a 2. El Cambrils va retallar distàncies gràcies a un gol de penal d'Adrià. El Riudoms però va ampliar el marcador amb un xut a l'escaire des del mig del camp. En l'últim minut de la primera part, Adrià va marcar el segon gol local amb un remat des de dins de l'àrea.
En la segona meitat, els locals van empatar gràcies a una falta directa anotada novament per Adrià. Als pocs minuts, el Riudoms va tornar a posar-se per davant amb un contraatac amb polèmica, ja que hi havia una falta prèvia molt clara a favor dels cambrilencs. Poc van tardar els visitants en marcar el cinquè aprofitant un rebot bombejat a l'àrea petita. El Riudoms va posar el sisè gol amb la transformació d'una falta directa. Per la seva banda, Adrià va firmar el seu pòquer de gols transformant una falta directa. En els darrers minuts, els visitants van desaprofitar una falta directa que van llançar a fora.
El dissabte vinent, a les 19:45 hores, el Cambrils CH visitarà la pista del Sitges en busca de tornar a aconseguir una nova victòria.