Informació general

Fira Marítima

L'Ajuntament i el Club Nàutic reafirmen el conveni de col·laboracióde la 12a Fira Marítima de la Costa Daurada

Per Redacció

Signatura del conveni, ahir, entre l'Ajuntament i el Club Nàutic
Signatura del conveni, ahir, entre l'Ajuntament i el Club Nàutic | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic Cambrils van signar, ahir al migdia, el conveni de col·laboració per a l’organització de la 12a Fira Marítima de la Costa Daurada. Enguany, l’esdeveniment nàutic per excel·lència al territori, se celebrarà del 3 al 5 de maig. En aquesta edició, la Fira Marítima de la Costa Daurada farà una aposta clara i decidida per la sostenibilitat, la cura del medi ambient, el reciclatge i les noves tecnologies en el sector nàutic.

A l’acte de signatura del conveni, celebrat al consistori, hi va assistir l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Promoció Econòmica, Ana López; el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú i la gerent del CNCB, Jordina Gallinat. L’objectiu del conveni, segons les parts signants, és el de promoure la celebració d’un esdeveniment obert al públic que posi en valor els sector de la nàutica així com les activitats esportives i lúdiques per a tots els públics, especialment el familiar.

La Fira Marítima vol apropar el món de la nàutica al públic general i per tant, un any més, a Cambrils es podrà gaudir d’un ampli ventall d’activitats. Així, les xerrades per a professionals, les esportives i les tradicionals demostracions ocuparan bona part de l’agenda prevista pel primer cap de setmana de maig. En pocs dies l’organització d’enguany disposarà del programa detallat amb tota la informació relacionada amb la Fira Marítima Costa Daurada.