Informació general

La Policia Local i els bombers van efectuar dilluns passat dues sortides per sufocar dos petits incendis

Per Redacció

El passat dilluns 11 de desembre la Policia Local de Cambrils, quan faltaven 20 minuts per les onze del matí, va rebre un avís d'un incendi en un contenidor de reciclatge de paper ubicat al carrer d'Eladi Homs. A lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació de la Policia Local i una de bombers. L'incendi es va poder sufocar en poc més de deu minuts.

El mateix dia es va rebre avís d'un altre incendi. Aquest es va produir a les 16.25 hores en unes restes de jardineria i poda ubicades en una finca del carrer de Gabriel Ferrater. Al lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació de la Policia Local i una de bombers per apagar el petit incendi.

També el mateix dia, quan faltaven deu minuts per a les onze de la nit, es va rebre un avís d'emergència 112 que alertava que hi havia una persona estesa al terra del carrer de l'Hospital. Una dotació de la Policia Local i una ambulància es van traslladar al lloc dels fets i van comprovar que la persona havia sofert sobtadament dolors forts a la zona lumbar i a conseqüència d'això no es podia moure. Els serveis van auxiliar la persona i la van traslladar al servei d'urgència.

Comenta aquest article